Лайм

Прем'єру нового "Холостяка" знову перенесли - телеканал СТБ назвав причину

Нова дата буде оголошена пізніше

30 вересня на телеканалі СТБ мала відбутися прем'єра 12 сезону шоу "Холостяк". Однак за кілька годин до старту ефір скасували "з виробничих причин". Нову дату продюсери не повідомили, але пообіцяли показати перший випуск нового сезону у жовтні.

"Ми переносимо прем’єру проєкту "Холостяк" по виробничим причинам. Ваше улюблене романтичне реаліті обов’язково відбудеться цієї осені. Про нову дату старту буде оголошено пізніше. Слідкуйте за оновленнями на офіційних сторінках телеканалу СТБ", - повідомили на сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Шанувальники шоу по-різному відреагували на новину: одні підтримали рішення телеканалу про перенесення, інші засмутилися:

"Дуже шкода що скасували, хотілося хоч раз на тиждень відволікти думки від усього жахливого жахіття. Чекала сьогодні випуск";

"Це капець, хотілося хоч трохи відволіктися";

"А ми так чекали хоч трохи відволіктися від жаху війни";

"Шкода. Люди гинуть щодня, але ж не можна щодня сумувати. У мене від постійного негативу звідусіль психіка вже не та. Хочеться відволіктися і подивитися щось приємне";

"Правильне рішення, як мінімум, не сьогодні";

"Дивлячись на сьогоднішні події, справді, добре, що перенесли";

"Вірне рішення. Тут у Запоріжжі таке, а тут холостяк".

Нагадаємо, 30 вересня в Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими від ранкового ракетного удару. Під обстріл потрапила колона цивільних автомобілів із людьми, які хотіли виїхати на тимчасово окуповані території, щоб забрати своїх родичів та відвезти їм допомогу. Наразі відомо про 25 загиблих.

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетник написав, що телеканал цінує своїх глядачів та пообіцяв, що затягувати з прем'єрою не будуть. "Ми чуємо, любимо, поважаємо своїх глядачів. І пишаємося нашими військовими. Скоро! Обов'язково!", - написав телеведучий у себе в "сторіз".

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Спочатку 12 сезон "Холостяка" мав вийти на екрани 4 березня, проте через російське вторгнення в Україну прем'єру шоу відклали. Потім оголосили нову дату, але її також скасували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності