Лайм

Меган Маркл у червоному костюмі та усміхнений принц Гаррі позували для нового фото

Світлини були зроблені майже місяць тому

У мережі з'явилися нові портретні знімки принца Гаррі та його дружини Меган Маркл, які були зроблені за кілька днів до смерті королеви Великої Британії Єлизавети II.

Фотографії герцога та герцогині Сассекських у своєму Instagram опублікував друг пари фотограф Місан Гарріман, який, власне, і є автором кадрів. Він сфотографував подружжя на саміті One Young World у Манчестері 5 вересня. Фото зроблені "за кілька миттєвостей" до початку церемонії відкриття форуму.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Misan Harriman (@misanharriman)


На першому знімку 41-річна Меган позує у брюках та блузі червоного кольору. Вона із серйозним виразом обличчя тримає за руку чоловіка, який стоїть трохи позаду неї та посміхається. 38-річний Гаррі зображений на знімку у класичному чорному костюмі та білій сорочці.

Другий кадр виконаний у чорно-білих тонах. На ньому Гаррі та Меган знову тримаються за руки, переплітаючи пальці. Гарріман сфотографував пару перед виходом на сцену.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Misan Harriman (@misanharriman)


Герцоги Сассекські не вперше потрапляють в об'єктив цього фотографа. Міссан знімав вагітну Меган Маркл, коли вона чекала на дочку Лілібет Діану, а також робив портрети крихітки в її перший день народження 4 червня. Цей день королівське подружжя провели в компанії близьких друзів та членів сім'ї на задньому дворі їхнього будинку у Frogmore Cottage, розташованому неподалік Віндзорського замку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу