Лайм

Фотограф показав свіжі знімки однорічної дочки принца Гаррі та Меган Маркл

Крихітка Лілібет відсвяткувала свій перший день народження

Принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали дочку Лілібет Діану на різдвяній листівці. 4 червня правнучці британської королеви виповнився рік, і за цей час дівчинка помітно підросла. Перший день народження дочки герцог та герцогиня Сассекські відсвяткували у Великій Британії, куди напередодні прибули зі США з нагоди 70-річчя правління Єлизавети II.

Королівське подружжя запросило близьких друзів та членів сім'ї на "невимушений пікнік" на задньому дворі їхнього будинку у Frogmore Cottage, який знаходиться недалеко від Віндзорського замку, повідомив People представник пари. Серед гостей був британський фотограф Місан Гарріман, який зробив кілька знімків іменинниці.

Фото: instagram.com/misanharriman

"Для мене була така честь відсвяткувати перший день народження Лілібет зі своєю та її родиною", - написав автор кадрів в Instagram. На першому фото маленька Лілібет у блакитній сукні сидить на зеленому лужку і мило посміхається. На знімку видно, що дівчинка успадкувала від тата руде волосся.

На другому фото можна побачити і маму Лілібет – Меган Маркл. Дружина принца Гаррі тримає однорічну дочку на руках і широко сміється. Поруч із королівською сім'єю зображені дружина та діти фотографа.

Фото: instagram.com/misanharriman

Видання зазначає, що для дівчинки виготовили особливий святковий торт, який доручили зробити пекарю Клеру Птаку з пекарні Violet Bakery у Східному Лондоні. Він також створив весільний торт для Меган та Гаррі у 2018 році.

Маленька Лілібет Діана народилася 4 червня 2021 року у лікарні Санта-Барбари. Дівчинку назвали на честь бабусі та мами принца Гаррі – Єлизавети II та принцеси Діани. Лілібет – сімейне прізвисько королеви. Герцоги Сассекські також виховують 3-річного сина Арчі.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували