Лайм

Можу втратити свідомість: Володимир Остапчук розповів про неконтрольований страх

Ведучий дуже боїться крові

Володимир Остапчук, якому 27 вересня виповнилося 38 років, розповів про традицію проходити після свого дня народження чекап організму – повне обстеження стану здоров'я. В Instagram український телеведучий зізнався, що такі перевірки даються йому непросто через страх крові.

"Попередив [медсестру], що іноді можу втрачати свідмість від виду крові. Ну є в мене така особливість, - розповів він. - При цьому я ніяк на це не можу вплинути, це на рівні підсвідомості".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

Страх перед кровотечею та процедурами, що супроводжуються забором крові, називають гемофобією або гематофобією. Вона входить до числа 30 найпоширеніших фобій поряд із соціофобією (страхом публічних виступів чи взаємодій), арахнофобією (страхом павуків) та аерофобією (страхом літаків).

Незабаром Остапчук прозвітував, що процедура здачі аналізів пройшла у нього благополучно. Ведучий розповів, що всі його органи в порядку, але лікарка рекомендувала йому трохи схуднути. За словами Остапчука, у нього виявили 3 зайві кілограми.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

  • Раніше Володимир Остапчук відвідав дітей після 6 місяців розлуки. Шоумен розповів, де вони житимуть та навчатимуться, поки в Україні триває війна.
  • Тим часом підписники ведучого зазначають, що Остапчук та його дружина Крістіна Горняк переживають серйозну кризу. Пара давно не з'являлася разом і, судячи з публікацій у соцмережах, мешкає окремо.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску