Лайм

Найкращі мої емоції: Володимир Остапчук показав фото дітей та розповів, де вони будуть вчитися

Шоумен поділився подробицями

Український телеведучий Володимир Остапчук лише нещодавно зустрівся зі своїми дітьми в Канаді, адже з ними йому не давала спілкуватися колишня дружина. Він оприлюднив у соціальних мережах свіжий кадр із сином та донькою та розповів, що вони ще залишаться за кордоном, де будуть навчатися.

"Сьогодні мої діти ідуть в школу. Не вдома, в Канаді. Так як і сотні тисяч інших юних українців та українок. Вимушено, далеко чи близько, онлайн чи з перервами у бомбосховищах (як у класі моєї мами-вчительки). І як батькові дуже складно це навіть усвідомити, а як вчителю за першою освітою - прийняти. Але всі НАШІ діти - наш цвіт і наше майбутнє. І воно точно буде світлим і прекрасним, бо в наших дітей є найцінніше - свобода, добро і любов", - написав знаменитість у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Ведучий опублікував кадр, на якому 9-річна Емілія та 4-річний Еван насолоджувалися відпочинком на пляжі. У підписі до фото шоумен зізнався, що цей знімок демонструє найкращі його емоції за літо, що минуло. Адже батько не бачився із дітьми кілька місяців через категоричну позицію колишньої обраниці.

"Це фото ілюструє кращі мої емоції, що я пережив влітку 2022", - зазначив Володимир.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

У коментарях шанувальники погодились із думкою зірки, що цього року 1 вересня справді особливе, таке, якого ще не було ніколи в українських школярів. Також користувачі мережі висловили шоумену слова підтримки та пораділи за нього, що він нарешті має змогу бачитися та спілкуватися зі своїми дітьми.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко були одружені з 2007 по 2020 рік. Через півроку після розлучення знаменитість одружився з Христиною Горняк, з якою познайомився ще будучи у шлюбі.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування