Лайм

Стан емоційного дна: Настя Каменських розповіла, як живе під час війни

Співачка поділилася з підписниками своїми емоціями

Українська співачка Настя Каменських, яка повернулася в Україну через 6 місяців війни, розповіла про свій емоційний стан. Артистка зізналася, що вчиться жити у нових реаліях, як би складно їй зараз не було.

"Раніше не змогла б подумати, що вже звичні рутинні речі стануть чимось недосяжним. Що доведеться силою підіймати себе, щоб підійти до дзеркала і знову зазирнути у нього. Бо зараз у дзеркалі не побачиш тих очей, які були раніше. Очей, які були наповнені щастям та мріями. Усміхнених очей та погляду жінки, яка з легкістю йде вперед за своїми мріями", - поділилася вона в Instagram.

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка додала, що з часом розуміє, що аби тримати себе в руках і мати моральний стан для виступів заради донатів для України та благодійності, потрібно "витягувати себе зі стану тотальної дезадаптації та апатії". Однак виходить це зробити лише на короткі моменти.

"Але я розумію, що маленькі щоденні ритуали додають відчуття "життя" і на 10 хвилин начебто повертають тебе у минуле. Хоча б на 10 хвилин, але іноді мені здається, що ці хвилини - це ціла вічність. І я хочу хоч якось повертати себе у життя "без війни". Щоб концерти були радісними, а не зі сльозами на очах. Щоб були нові проєкти, які ми реалізуємо в мирній Україні. Щоб був час, коли під час інтерв‘ю не лунають сирени. Щоб жоден українець не чув їх днями і ночами. Хочу, щоб на жодній з територій України не було війни. Щоб українці перестали відчувати стан постійної небезпеки", - написала Настя.

Фото: instagram.com/kamenskux

Каменських зазначила, що нині всі українці проходять різні емоційні етапи. У кожного наразі своя історія, свій біль чи своя радість від певного кроку до перемоги. Але всі ми вчимося жити під час війни і маємо йти вперед, як би складно не було.

"І я кажу собі щодня: ми обов'язково будемо ще більш сильні, ніж були. І ми обов'язково повернемо собі вміння побороти всі складнощі та жити. І "витягати" себе зі стану емоційного дна. І у мене будуть знову щасливі очі та погляд впевненої в собі жінки. І ми обовязково навчимось знову бути щасливими. Хоча це складно, але ми маємо це робити", - наголосила зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024