Лайм

Настя Каменських пояснила, як опинилася в Іспанії з Потапом та мамами перед вторгненням Росії

Артистка поділилася подробицями

Українська виконавиця Настя Каменських зі своїм чоловіком Потапом напередодні вторгнення РФ в Україну виїхала за кордон. Зіркова пара разом зі своїми мамами приїхала до Мадриду, щоб працювати над новим іспаномовним альбомом артистки.

Про це Каменських розповіла у програмі "Зірковий шлях". "Я готувала два альбоми: український і іспанський. В мене було п'ять днів. І так вийшло, що і у мого чоловіка було п'ять днів, що разом зі мною виїхати до Іспаніїї і доробити мій іспанський альбом. І ми виїхали разом із мамами", - сказала вона.

Також співачка пригадала, що відчула, коли дізналася про початок війни в Україні: "24 лютого прокидаєшся від крику, бо тобі дзвонять і кажуть, що почалася війна. А ти навіть не можеш в повній мірі зрозуміти, що означає слово "війна". Що таке війна? Це коли звучать сирени, це коли вбивають людей. Я ніколи навіть уявити не могла, що мені доведеться таке переживати. Я дякую Богові за те, що ми опинилися у безпечному місці саме у цей момент".

Каменських розповіла, що повертатися додому із Мадриду їхня родина мала 25 лютого, але вторгнення РФ зруйнувало ці плани.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ми повинні були повернутися на наступний день, 25 числа. Літаки відмінили. В мене в понеділок була запланована зйомка, прямий ефір. На вівторок теж було заплановано дуже багато. Я готувалася до музичної пермії YUNA, де мала співати свою нову пісню "Кришталь". Я ще хвилювалася, що у мене дуже мало часу. Мені треба було закінчити свій іспаномовний альбом, повернутися додому і готуватися до YUNA", - заявила зірка.

Фото: instagram.com/kamenskux

Виконавиця зізналася, що вони з чоловіком не вірили, що війна може початися, тому до останнього продовжували працювати. "Ми працювали до останнього. До цього у мене була величезна кількість концертів. Ми навіть не хотіли чути ніяких там новин і вірили в те, що це просто неможливо. Ми просто продовжували працювати", - пояснила Настя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації