Лайм

Неймовірна історія: DZIDZIO приїхав у гості до жінки, син якої задонатив на ЗСУ 7 000 євро

"Українці - неймовірні, де б вони не були!"

Український виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) виконав свою обіцянку та приїхав гості до жінки, син якої задонатив на ЗСУ 7 000 євро. З українцем, якого звати Марк, артист познайомився на благодійному концерті у Празі.

У Instagram співак розповів подробиці вражаючої історії. Він також опублікував фото та відео зустрічі з мамою та братом Марка.

"Неймовірна історія сталася під час концерту в Празі, де на Благодійній вечері чоловік, на ім'я Марко з України задонатив на ЗСУ 7000 євро! Зробив він це максимально щиро, запалив весь зал, глядачі почали активно донатити на ЗСУ. У Марка було лише одне маленьке прохання: чи міг би я заїхати до його мами в Україні додому та заспівати їй пісню. По його очах було видно, як для нього це важливо і видно було по Марку, що гроші в житті зароблялися нелегко. Я дав обіцянку зробити це", - написав у своєму дописі знаменитість.

Фото: instagram.com/dzidzio

Хома зізнався, що був приємно вражений зустріччю, а розповідь мами Марії про непросту долю розлучила його до сліз. Свій пост виконавець підсумував словами, що українці - неймовірні люди:

"Маму Марію і брата Марка - Романа відвідав, пісню для мами заспівав, чаю попив, книдликів наївся. Мамі дякую за гарного сина, а Марку - за допомогу ЗСУ і зустріч з прекрасною мамою Марією, яка розчулила мене до сліз розповіддю про свою нелегку долю. Українці - неймовірні, де б вони не були!".

Фото: instagram.com/dzidzio

Михайло Хома - український співак, автор пісень, актор, кінорежисер, продюсер, фронтмен та засновник гурту DZIDZIO. У квітні цього року разом з українськими артистами заспівав пісню "Україна переможе", автором якої є Олександр Пономарьов. Також до виконання долучилися Тарас Тополя, Юрій Ткач, Євген Кошовий, Петро Чорний. У період війни Хома, як і багато інших українських зірок, активно гастролює з концертами, що спрямовані на підтримку ЗСУ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil