Лайм

Велика повага до тих років: Дзідзьо розповів, чому допомагає колишній дружині після розлучення

Михайло Хома розлучився зі співачкою у 2021 році

Михайло Хома (DZIDZIO) та Ярослава Притула (SLAVIA) розлучилися після 20 років стосунків. Після розлучення артист віддав колишній дружині розкішну квартиру під Києвом та у всьому їй допомагає.

В інтерв'ю Дмитру Гордону Дзідзьо пояснив, що робить це він із поваги до всіх років, проведених разом. "Ми прожили дуже великий відрізок життя, ми зустрілися дітьми, - сказав музикант. - Зрозуміло, що на цьому етапі нам краще відпустити один одного для того, щоб бути щасливими, щоб розвиватися. Деколи можна заблукати і не зрозуміти, а тут ми сіли чесно за стіл і подивилися в очі, що настав час йти різними дорогами".

Фото: instagram.com/slavia_official

"Я не розумію, як так, якщо людина, з якою прожили так багато, щось просить і не допомогти. Я завжди буду відгукуватися на такі прохання, тому що в мене велика повага до тих років, до Ярослави, і велика подяка. Я дякую за всі роки разом", - зазначив Хома.

Михайло та Ярослава розлучилися минулого року. Спочатку артист сильно переживав розлучення, але згодом біль пройшов.

"Боліло. Це дуже важливий та важкий процес для людини. Не всі це переживають, але дуже важко. Гучно говорити чи судити людей на той момент я б не радив нікому. Це дуже складний процес, який тяжко відбувається. І болить, – поділився Дзідзьо. - Але зараз уже пройшло, дякувати Богу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також