Лайм

Українці не бояться: Олена Зеленська показала, як люди співають у метро під час обстрілів

"Для мене саме в цьому відео дуже багато про нас"

10 жовтня відбулася одна із наймасштабніших ракетних атак з боку РФ по Україні. Під обстріл потрапили десятки українських міст, серед яких Київ, Дніпро, Тернопіль, Кривий Ріг, Житомир, Львів та інші. Відомо, що у багатьох областях спрацювала ППО.

Українці, які через атаки ворога вимушені ховатися у бомбосховищах та метро, навіть у такі непрості моменти демонструють світові свою сталеву витримку. Замість паніки, сліз та страху кияни обирають пісні. Про це свідчать численні відео з київських підземок, на яких можна побачити, як люди виконують українські композиції.

Справжню сміливість та незламність духу українців прокоментувала перша леді країни. Олена Зеленська також опублікувала в Instagram ролики, де кияни в метро співають народну пісню "Ой у вишневому саду" у той час, як у місті знову лунають сирени. Дружина президента зізналася, що щиро захоплюється українським народом, який, попри всі тяжкі випробування, проганяє страх та відчай за допомогою музики.

"Українці співають у бомбосховищі, на яке знову перетворилося київське метро. Після всіх випробувань сьогоднішнього ранку. Після варварських російських обстрілів столиці, Дніпра, Запоріжжя, Хмельниччини, Львова, Харкова, Кривого Рогу, Вінниці, Франківщини, Запоріжжя, Сумщини, Харківщини, Житомирщини, Тернопільщини, Кіровоградщини. Перед нашими очима тепер діра в "грудях" запорізької багатоповерхівки й вирва на місці дитячого майданчика в Києві. Але – українці співають", - написала Зеленська в своєму пості.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Для мене саме в цьому відео дуже багато про нас. Ми маємо справу з терористом Росією, яка, як завжди, хоче лише руйнувати й лякати. Це звичайна терористична тактика. они воюють, щоб паплюжити, - також додала перша леді. - Ми – щоб захистити та врятувати найдорожче. Тож українці співають під вогнем, бо не бояться. Українці співають, бо на їхньому боці правда. Українці співають, бо перемагають і знають про це".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності