Лайм

Горюю з українцями: Мілла Йовович емоційно відреагувала на ракетні удари по Україні

Голлівудська зірка не змогла залишитися осторонь після жахливих новин

Американська акторка родом із Києва Мілла Йовович відреагувала на масований обстріл України, який Росія здійснила 10 жовтня. Знаменитість зізналася, що почувається розбитою та горює разом з українцями.

Емоційний допис зірка саги "5 елемент" виклала у своєму Instagram. "Моя рідна Україна сьогодні постраждала від численних ракетних ударів. Мирні жителі лежать на вулицях колись мирних міст, вулицями яких я ходила та милувалася красою. Я спустошена руйнуванням і не можу уявити, яке горе переживає зараз мій народ. Я можу тільки сказати їм, що моє серце з ними", - написала Мілла.

Фото: instagram.com/millajovovich

Йовович додала, що планувала написати допис про День корінних народів, але після трагічних новин із рідної України не змогла не підтримати український народ.

"Прокинулася розбитою від цієї новини, - зізналася знаменитість. - У цьому світі так багато ненависті, репресій та образ. Я хочу, щоб люди дали спокій один одному. Я хотіла написати про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудить. Мені набридло розпалювання війни за кордоном, набридла перевага білої раси вдома. Набридли самозадоволені люди, які намагаються змусити інших вірити в те, у що вони вірять. Я маю сьогодні стояти зі своєю Батьківщиною і горювати разом з ними. Я сумую разом із народом України".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Milla Jovovich (@millajovovich)

Мілла Йовович із перших днів повномасштабної війни підтримує Україну та стежить за розвитком подій. У травні акторка разом із дочкою висловила підтримку рідній країні модним способом, з'явившись на благодійному балі Канського кінофестивалю у жовто-блакитному вбранні.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео