Лайм

Росія не вміє чесно воювати: Дмитро Комаров показав наслідки ударів по Києву

Ведучий зізнався, що відчуває до росіян лише одне - зневагу

Український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров на власні очі побачив наслідки масштабних ракетних атак, яких РФ завдала по Україні 10 жовтня. Внаслідок обстрілів загинули люди, є поранені, а також пошкоджено інфраструктуру міст.

"Сьогодні пройшовся місцями ракетних атак Києвом. Ви вже бачили сотні відео і фото. Весь світ їх бачив. Не повторюватиму те, що ви вже читали. Скажу, про що думаю зараз, повернувшись додому і намагаючись осмислити те абсолютне зло, наслідки якого побачив сьогодні", - написав у своєму блозі в Instagram знаменитість.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дмитро Комаров (@komarovmir)

"У всьому, що нас оточує, є правила. Навіть у злочинних угрупованнях є правила та принципи. Війна – не виняток, у ній є правила. Росія сьогодні їх порушила всі, - продовжив висловлюватись Комаров. - Війна повинна проходити на полі бою, в зоні бойових дій".

Фото: instagram.com/komarovmir

Ведучий зазначив, що оскільки РФ нездатна вести боротьбу у чесному бою, вона вирішила воювати з мирним населенням України, обстрілювати парки, дитячі майданчики та офіси, називаючи ці об'єкти "військовими".

"Я говорю про те, що бачив на власні очі. За що сьогодні поранені або вбиті ті, хто йшов вулицею або проїжджав перехрестя в машині? Це найнижчий, нелюдський, ганебний спосіб ведення бою. Рашко, хочеш довести, що ти така велика і сильна країна?Так доведи в чесному бою – наприклад, під Харковом чи Херсоном. Слабо? На жаль, Росія не вміє чесно воювати, а здатна лише підло закидати мирні міста ракетами, вбивати та калічити звичайних людей. А у своїх новинах брехати та назвати це "військовими об'єктами". Ще вражає, що найбільша частина населення Росії стала душевнохворою (і зараз доведе це у коментарях). А ну, росіяни, питання – чим вам не догодив дитячий майданчик у парку Шевченка? Який там військовий об'єкт знищено? Які "нацисти та найманці" грали в пісочниці, змусивши вашу армію відправити в пісок багатомільйонну високоточну ракету?".

Фото: instagram.com/komarovmir

Комаров підсумував, що після побачених руйнувань, вчинених російською армією в Україні, відчуває до окупантів лише одне почуття – зневагу.

"Так ось, які у мене почуття після побаченого за день? Головне - зневага. Я не поважаю вас, росіяни. Я зневажаю ваш уряд і армію. Я зневажаю кожного з вас, хто радий цій війні", - написав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil