Лайм

Запропонували мало грошей: відомий український блогер відмовився стати новим "Холостяком"

Сума виявилася вчетверо меншою за ту, яка була озвучена

Поки українці чекають на прем'єру нового сезону шоу "Холостяк", стало відомо, хто відмовився стати наступним героєм романтичного реаліті. Український блогер та ведучий Олексій Дурнєв не захотів зніматися в програмі через малий гонорар, який йому запропонували.

В коментарі виданню "Главком" знаменитість розповів, що зі своєю командою дійшов висновку, що участь в "Холостяку" є для нього невигідною з фінансової точки зору. Дурнєв пояснив, що за цей період, який знадобиться на зйомки, він зможе значно більше заробити, реалізовуючи свої проекти.

Фото: instagram.com/aleksey_durnev

"Продюсери сказали, що на майданчику потрібно провести мінімум 50 знімальних днів. Один раз на 10 днів – вихідний. Моя комерційна директорка порахувала, скільки ми за цей час не зробимо свого контенту, скільки заробимо від моєї участі у "Холостяку", і ми вирішили відмовитися від пропозиції. Мені запропонували вчетверо меншу суму, ніж ми хотіли", - поділився подробицями ведучий.

Фото: instagram.com/aleksey_durnev

Сам Олексій шанувальникам зізнається, що наразі його серце вільне: "Нещодавно була дівчина, зараз нікого немає, ні з ким не зустрічаюся. Я не люблю про це розповідати".

Тим часом підписники зірки підозрюють його у романі з блогеркою Дашею Майоровою. Чутки про можливі стосунки блогерів почалися після того, як вони разом сходили до ресторану. Момент зустрічі потрапив на відео. Однак Олексій спростував такі твердження з боку фанатів, заявивши, що з Дашею вони лише гарні друзі.

"Шановні, в TikTok завірусилося відео, де я із Дашею Майоровою в ресторані. Дівчата вже пишуть мені прокляття. Хочу зазначити, що ми просто приятелі і через те разом вечеряли", - пояснив Дурнєв.

Фото: instagram.com/aleksey_durnev

Олексій Дурнєв - український телеведучий, продюсер, актор. Народився 31 липня 1986 року в Маріуполі. 2003 року закінчив Маріупольський ліцей. Після отримання диплому почав займатися журналістикою, створивши продакшн-студію. 2011 року на телеканалі ТЕТ вийшло його авторське шоу "Дурнєв+1". Співведучою Олексія стала Даша Ши. Шоу швидко набуло популярності, але 2014 року його було закрито.

Після 2014 року працював ведучим і продюсером на каналі "НЛО TV" у проекті "Пробуддись". 2018 році створив кілька російськомовних шоу: "Дурнєв дивиться сторіс", "Їжа Дурнєва" і "Дурнєв псує все", що виходять на власному YouTube-каналі. 2019 року зіграв головну роль у комедійному фільмі "Продюсер".

  • Тим часом Григорій Решетник пояснив рішення показати "Холостяк" під час війни. Головним героєм 12 сезону шоу став Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним