Лайм

Продюсери "Холостяка" назвали нову дату прем'єри: українці відреагували з іронією

Випуски виходитимуть щотижня

Продюсери шоу "Холостяк" (СТБ) вже кілька разів скасовували прем’єру реаліті, оголошуючи причину. Проте цього разу вони остаточно визначилися з датою – вже 28 жовтня глядачі побачать перший випуск.

Про це повідомили на сторінці програми в Instagram. Творці проекту також уточнили, що нові випуски повністю переклали українською мовою. "Холостяк" буде транслюватися в ефірі щоп'ятниці на телеканалі СТБ о 19:00, стартуючи з 28 жовтня.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Однак після неодноразового перенесення шоу українці засумнівались, що цього разу прем’єра таки відбудеться. Ось що вони пишуть у коментарях:

"Не кажи гоп, поки не перескочиш. Давайте спочатку дочекаємося 28 число", "Хочеться сказати "Алілуя!". Ми все ж таки дочекались", "Сподіваюся, прем'єру не перенесуть, бо хочеться трохи відволіктися і дати мозку відпочити", "Сподіваюся перенесень більше не буде!", "Аби тільки переозвучка була якісна і мова звучала природньо", "Дай Боже, щоб в цей раз вже відбулась та прем'єра", "Це точно чи як завжди?", "Класно, що українською мовою".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, головним героєм 12-го сезону шоу став 32-річний Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алекс Нїнародився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

Читайте також: шоу "Холостяк-12" засвітило дівчат - серед них фіналістка "Міс Україна" та учасниця "Танців з зірками".

"З початком повномасштабного вторгнення росії Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, щоб допомагати українкам з дітьми, вимушеним заради безпеки тимчасово виїхати за кордон", - розповіли продюсери шоу.

  • Нещодавно герой нового "Холостяка" у гримі старого пожартував про довге очікування прем'єри шоу. Алекс Топольський та Григорій Решетник здивували зовнішнім виглядом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші