Лайм

Моє тихе щастя: акторка Дарія Рибак оголосила про вагітність і показала ніжне фото

Колеги та фанати привітали зірку

Українська акторка, головна героїня комедійного серіалу "100 тисяч хвилин разом" Дар'я Рибак вперше стане мамою. У соціальних мережах вона поділилася радісною новиною та показала фото з кругленьким животиком.

"Сьогоднішній ранок хочу почати з класних новин. Саме з тих нових, якими я так давно хочу з вами поділитися. Інтрига затягнулась, але я вже не можу більше чекати… Моє тихе щастя", - написала Рибак у Instagram і оприлюднила фото, де позує вагітною.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

"І знаєте, що найцікавіше? Що сьогодні 24 число… Ці дві цифри назавжди закарбуються у нашій підсвідомості. Але саме сьогодні мені захотілось поділитись із вами цією новиною!" – продовжила розповідати Дарія.

"У кожного з нас є причина жити! У кожного з нас є причини посміхатися, прокидатися, дякувати за життя і насолоджуватись ним! Моя причина зараз у мене під серцем… Це моє чудо, моє щастя і мій спокій. Ваша – як мінімум у відображенні дзеркала. Життя триває, його неможливо зупинити, - також висловилась акторка.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Під публікацією колеги та шанувальники привітали зірку та її обранця із майбутнім поповненням у родині.

Окрім того, Рибак пояснила підписникам, чому вирішила більше не приховувати вагітність:

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Нагадаємо, у вересні Рибак підтвердила журналістам, що виходить заміж. Ім'я свого коханого вона не назвала, проте зізналася, що він працює у сфері кіновиробництва. Пара познайомилася на зйомках серіалу "100 тисяч хвилин разом".

"Я не те, щоб його не показую, не розповідаю про нього... Просто він людина абсолютно не публічна, він продюсер лінійний, теж працює в кіно. Але не дуже любить публічність. Я поважаю його вибір, тому він у моєму Instagram з'являється лише зі спини. Саме серіал "100 тисяч хвилин разом" став карколомним у моєму особистому житті, тому що ми з ним познайомилися саме на цьому проекті", - розповідала раніше знаменитість.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Дарія Рибак - 33-річна акторка. Навчалась у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенко-Карого. Дебютувала на сцені у 2010 році, коли почала працювати акторкою Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Українським глядачам вона також відома за серіалами "Папік", "Серце матері", "Сувенір з Одеси".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу