Лайм

Чекає на двійню. 48-річна акторка Гіларі Суонк вперше стане мамою

Знаменитість поділилася щастям, про яке давно мріяла

Американська акторка, дворазова лауреатка премії "Оскар" та "Золотий глобус" Гіларі Суонк вперше стане мамою. 48-річна зірка фільмів "Хлопці не плачуть" та "Крихітка на мільйон" повідомила про вагітність, про яку так давно мріяла.

Як пише People, радісною новиною знаменитість поділилася в ефірі Good Morning America. Вона додала, що чекає на двійнят і це ще більш хвилююче. "Це те, чого я дуже давно хотіла, - зізналася Гіларі. - Ще й не один, а двоє. Не можу в це повірити. Як приємно мати можливість говорити про це та ділитися цим".

Фото: instagram.com/hilaryswank

Акторка додала, що і в її сім'ї, і в сім'ї чоловіка є близнюки, і що вона "так схвильована" наступним етапом. "Це таке благословення. Це справжнє диво. Це неймовірно", - захоплено сказала вона.

Батьком майбутніх дітей є Філіп Шнайдер, за якого Гіларі вийшла заміж у 2018 році. Закохані обмінялися обручками у заповіднику Сент-Люсія у Каліфорнії біля 800-річних дерев.

Фото: instagram.com/hilaryswank

Гіларі зізналася, що знаходится на другому триместрі вагітності, і вже перестає влазити у свій гардероб. Майбутня мама опублікувала в Instagram відео, на якому обіймає свій кругленький животик.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilary Swank (@hilaryswank)


У новому епізоді шоу Дрю Беррімор акторка розповіла, що малюки мають з'явитися на світ у день народження її покійного батька, який помер рік тому.

Суонк відзначила річницю смерті батька за чотири дні до того, як поділилася зі світом новиною про свою вагітність. Вона опублікувала добірку пам'ятних кадрів і написала, що дуже сумує і що тато - назавжди в її серці.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilary Swank (@hilaryswank)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування