Лайм

Бен Аффлек підтримав Україну і поспілкувався з Єрмаком - на зв’язок вийшла і Джей Ло

"Сьогодні надзвичайно важливо зберігати високий рівень уваги всього світу до того, що відбувається в нашій країні"

Андрій Єрмак по відеозв'язку поспілкувався з американським кіноактором і режисером Беном Аффлеком. Керівник Офісу Президента України подякував знаменитості за підтримку нашої країни у війні проти РФ та запросив його за можливості відвідати Україну.

Єрмак під час розмови наголосив, що сьогодні дуже важливо продовжувати привертати увагу всього світу до подій в Україні. Зокрема, цьому можуть сприяти відомі особистості, які досягли успіху завдяки своєму таланту і популярні у всіх частинах світу. Детальніше про це йдеться на сайті ОП.

Фото: president.gov.ua

"Обговорив з Беном Аффлеком шляхи для ще більшої підтримки України. Сьогодні надзвичайно важливо зберігати високий рівень уваги всього світу до того, що відбувається в нашій країні. Запросив Бена за можливості відвідати Україну", - також йдеться в джерелі.

Фото: president.gov.ua

На фото, опублікованому на сайті Офіса президента, видно, що до розмови приєдналася дружина актора - співачка Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, Бен Аффлек - американський актор, сценарист та кінорежисер. Лауреат премії "Оскар" за сценарій до фільму "Розумник Вілл Гантінґ", найкращий фільм 2012 року "Арго", а також антипремії "Золота малина" як найгірший актор за ролі у фільмах "Джилі", "Шибайголова" і "Час розплати".

  • 16 липня 2022 року Бен Аффлек одружився з Дженіффер Лопес. Детальніше про історію кохання пари, яка вже була заручена 20 років тому, але воз'єдналася лише зараз - читайте у цьому матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків