Лайм

Набрала вагу, з'явилося акне: Раміна Есхакзай розповіла, як стрес через війну вплинув на її здоров'я

Блогерка дала чесну відповідь

Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай, як і багато інших українців, через початок війни в Україні зіштовхнулась із сильним стресом. У новому інтерв'ю вона розповіла, як саме цей психологічний стан позначився на її здоров'ї.

"Я на стресі реально набрала вагу, в мене з'явилося акне, в мене з'явилася лупа. Це жесть. І я зараз користуюся спеціальними засобами, які мені виписала дерматолог для того, щоби шкіра була такою, як до війни, спеціальний шампунь використовую", - сказала Раміна Анні Олицькій у програмі "Без комплексів".

Есхакзай зізналася, що лише зараз її вага почала приходити в норму, оскільки психологічний стан почав потроху вирівнюватись: "Вага зараз приходить в норму, оскільки вже якось психологічно вирівнявся стан, і я слідкую за тим, щоби правильно харчуватися. Не обмежую себе, а, навпаки, їм достатню кількість круп".

Читайте також: У тебе почуття провини за все: Нікітюк розповіла, чому змушувала себе голодувати у перші місяці війни.

Окрім того, у вересні блогерка зробила операцію з вирівнювання викривленої носової перегородки. Вона пояснила, чому наважилась на цей крок саме у період війни:

"Мені було важко дихати на одну ніздрю. Це так було завжди, зі школи, просто я тягнула максимально цю операцію, мені здавалося, що зміниться форма носа, і я взагалі не знала, у кого її можна зробити, цю операцію. Під час війни я замислилася, що, може, пора вже нормально дихати, і попросила підписників порадити мені лікаря. Ця операція коштувала 40 тисяч гривень. Це і септопластика, і вирізання кісти, і випалювання азотом".

"Я вирішила зайнятися здоров'ям, тому що думаю, блін, якщо помру, то хоч подихати треба нормально", - додала журналістка.

Фото: instagram.com/raminalalala

Нагадаємо, Раміна Есхакзай - авторка і ведуча YouTube-каналу "Ходять чутки". Фіналістка 5 сезону популярного телешоу "Холостяк". Під час навчання в інституті зустрічалася із сином популярного українського шоумена Дмитра Коляденка Філіпом. Пізніше була заручена з українським співаком Віталієм Козловським, однак під час планування весілля розірвала заручини. Зараз у відносинах з адвокатом Євгеном Проніним, який служить у ЗСУ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria