Лайм

На тлі чуток про розлучення Христина Остапчук замислилася про участь у шоу "Холостяк"

Дівчина поділилася своїми думками стосовно цього

Христина Горняк, яка на фоні чуток про розлучення з Володимиром Остапчуком нагадала усім своє прізвище, цього разу висловилася з приводу участі у романтичному реаліті "Холостячка". Блогерка відповідала на питання підписників, одне з яких звучало наступним чином: "Чи хотіли б ви прийняти участь у наступному сезоні "Холостячки"?".

Юристка на це відповіла, що якби і задумувалася про участь у шоу подібного формату, то обрала б "Холостяк". Про це вона написала у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/kristygor

"Цікаво, що ви пишете мені про різні шоу, але "Холостячка" і "Холостяк" – трішки не мої варіанти. Проте якби я обирала з двох шоу, то мені більше імпонує "Холостяк", тільки конкуренція мені не до душі. Бо я в себе найнайкраща, а тут стільки дівчат… Я б не витримала", - пояснила свою позицію Христина.

Читайте також: Різала вени і має судимість: дружина Остапчука розкрила несподівані факти про колишню ведучого.

Нагадаємо, останнім часом у мережі продовжують говорити про розлучення українського телеведучого Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною. Попри те, що близький друг сім’ї нібито підтвердив їхнє розставання, ні шоумен, ні Горняк не коментують цих чуток.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися у жовтні 2020 року. Пара активно ділилася спільними фото у соціальних мережах та показувала, як разом проводить час. Проте коли подружжя припинило ділитися спільним контентом, у підписників з’явилися перші підозри щодо розлучення.

Фото: instagram.com/kristygor

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років одружений на Олені Войченко, від якої має двох дітей – 9-річну доньку Емілію та 4-річного сина Евана-Олександра.

  • Тим часом учасниця "Холостяка-12" звинуватила героя у негідній поведінці і показала провокаційну переписку. Алекс Топольський зіштовхнувся із серйозними звинуваченнями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також