Лайм

Учасниця "Холостяка-12" звинуватила героя у негідній поведінці і показала провокаційну переписку

Алекс Топольський зіштовхнувся із серйозними звинуваченнями

Після 2 випуску шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський попрощався одразу із 6 дівчатами, однією з яких виявилася Анастасія Кузьмицька. Герою не сподобалося, що дівчина будувала свої минулі стосунки на фінансовій вигоді. Сама вона в Instagram розкритикувала шоу, заявила про постановку та неповажне ставлення з боку Холостяка, ведучого Григорія Решетника та психолога проекту.

Анастасія Кузьмицька Фото: https://www.instagram.com/holostyakstb/

За словами Кузьмицької, до липня 2022 року вона мовчала про проект через суворий договір про нерозголошення. Тепер, після свого фінального епізоду, Анастасія заявила, що її змушували говорити про неприємні речі про інших учасниць, не давали відпочивати, а поведінка Топольського травмувала дівчат.

Читайте на тему: Знімався в кіно і створив інновацію: топ-10 фактів про "Холостяка" Алекса Топольського.

Фото: https://www.instagram.com/holostyakstb/

Анастасія Кузьмицька поскаржилася на проект "Холостяк" Фото: https://www.instagram.com/anastasiakuzmitska/

На хвилі скандалу Кузьмицькій написала дівчина з Харкова на ім'я Косенко Соня. За її словами, під час зйомок фіналу "Холостяка-12" Алекс Топольський зустрічав із нею Новий рік 2022 та схиляв до інтиму. Переписку з дівчиною учасниця "Холостяка-12" опублікувала у своєму Instagram-блозі.

Соня Косенко звинуватила Алекса Топольського у домаганнях.Фото: https://www.instagram.com/kosenko_sonya/

"Якраз під кінець зйомок фіналу проекту, поки наші учасниці сиділи у своїх готелях без можливості навіть зателефонувати близьким, наш герой-коханець проводив час дуже весело", - заявила Кузьмицька.

Фото: https://www.instagram.com/anastasiakuzmitska/

Так, у переписці Соня Косенко стверджує, що познайомилася з Топольським напередодні Нового року та приїхала до Києва, щоб разом із ним зустріти свято на вечірці. Через його негідну поведінку їй нібито довелося о 23 годині викликати таксі та поїхати геть.

"Людина стверджувала, що всі дівчата мають свою ціну, наполягала на інтимі і всіляко намагалася його домогтися. Роздягся і при мені пішов приймати ванну. Дуже мерзенний нахабний тип. Перевіряв постійно мій телефон, щоб я нічого не записувала, - пише дівчина. - До інтиму не дійшло, але він морально тиснув, знаючи, що в мене нікого не було в плані ліжка раніше".

Фото: https://www.instagram.com/holostyakstb/

Фото: https://www.instagram.com/holostyakstb/

Опублікувавши переписку із Сонею Косенко, яка також хотіла стати учасницею "Холостяка-12", Анастасія Кузьмицька запевнила, що не збиралася очорняти канал, проект і Топольського. "Я просто хотіла поділитися залаштунком. Щоб у майбутньому дівчата точно розуміли, що на них може чекати, заради уявної популярності", - написала вона.

Соня Косенко Фото: https://www.instagram.com/kosenko_sonya/

Творці проекту "Холостяк" поки що офіційно не коментували нову порцію звинувачень, а Топольський у Instagram закрив свою сторінку.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші