Лайм

Втратила своє ім'я та гордість: українці захейтили Ані Лорак після фото з відпочинку в Іспанії

Співачка раніше заявляла, що в цій країні "почується як вдома"

Ані Лорак, яка продовжує мовчати про війну в Україні, похизувалася фото з відпочинку в Іспанії. В кадрі артистка-зрадниця позувала разом зі своєю 11-річною донькою Софією.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці виконавиці в Instagram, і у коментарях під постом українці не стали стримувати свого обурення та висловилися з приводу мовчання уродженки Буковини.

Фото: instagram.com/anilorak

"Як спиться мерзоті, яка підтримує вбивства схожих на твою доньку дітей? Чи кількість грошей перекриває кількість жертв яких вбиває московія?", "Цікаво, як ви своїй дитині в очі дивитеся?! Чи ви думаєте, що вона все життя буде розуміти ваше мовчання?!? Сором і біль за таку псевдопатріотку!", "Сором української нації", "Щоб вас там українці-переселенці побили. Краще розкажи свої дитині, що робиться в Україні", "Вона просто втратила своє обличчя, ім'я і гордість. Прямо як у шлюбну ніч - обрала не Україну, навіть просто боїться слово сказати про Батьківщину. Це дно", "Приїжджайте до нас до Харкова! Тут дуже душевно! Особливо коли рашисти ракети та дрони запускають по нас бендерівцях!", "А що таке? В рашці більше не подобається?", "Немає поваги до тих, хто своїм мовчанням підтримує режим путлєра!", "Підтримала країну-агресора, і не шкода тобі українців, які тебе обожнювали! Як можна було мовчати?!" – прокоментували ситуацію користувачі мережі.

Читайте також: Ані Лорак похвалилася піснею українського автора і отримала порцію критики.

Це вже не перше фото співачки, зроблене в Іспанії. Днями вона виклала знімок на тлі моря та заявила, що у цій країні "почувається як вдома".

Фото: instagram.com/anilorak

Нагадаємо, Ані Лорак після 2014 року живе і працює у країні-агресорці. У березні цього року артистка заявила, що "в Україні триває вбивча та руйнівна війна", і закликала її зупинити. При цьому вона не стала називати речі своїми іменами і не визнала Росію державою-терористом.

Відомо, що виконавиця повинна була давати концерти в Німеччині та Чехії в період з 21 жовтня по 3 листопада 2022. Гастролювати Європою Лорак збиралася як "найтитулованіша українська співачка" – про це вона наголосила в афіші концерту. Згодом стало відомо, що після хвилі хейту та протестів зі сторони українців заходи були скасовані.

  • В жовтні Президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо виконавців, які підтримали війну в Україні та злочинну політику кремлівського диктатора Володимира Путіна. Під обмеження потрапили артистки Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова, телеведуча Сніжана Єгорова та дружина Віктора Медведчука і за сумісництвом кума Путіна Оксана Марченко.
  • Також Потап вперше розкрив, чому Ані Лорак мовчить про війну. Співачка вирішила "думати на два роки вперед".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео