Лайм

Емоції при поверненні додому: Дантес не стримуючи сліз показав незламний Харків

Український співак приїхав до міста дитинства

Володимир Дантес народився та виріс у Харкові, який відважно захищається і не здається під регулярними обстрілами російських окупантів. Співак вперше за довгий час приїхав до рідного міста та поділився емоціями від повернення додому.

Музикант приїхав на малу батьківщину 11 листопада, коли ЗСУ звільнили Херсон, тому для нього це було подвійне щастя. "Для мене сьогодні нереально щасливий день. Тому що, по-перше, Херсон повернувся додому, і так само по-перше я повернувся додому. Я в Харкові", - повідомив Дантес в Instagram Stories.

Володимир Дантес у Харкові Фото: instagram.com/vladimirdantes

Наступного дня артист прогулявся пораненим містом-героєм і записав кілька "історій". Володимир показав будинок, в якому він жив, школу, в якій навчався, та зруйнований окупантами спортивний комплекс.

Будинок, в якому мешкав Володимир Дантес Фото: instagram.com/vladimirdantes

Читайте також: Місто поранене майже всюди: Андрій Бєдняков показав зруйнований окупантами Харків

"Хочу знімати і ділитися тими емоціями, які зараз у мене. Людина, яка повернулася додому, не була тут дуже довго. Це нереально, люди. Я кожному бажаю відчути такі емоції, коли ти повертаєшся додому", - сказав Дантес, не стримуючи сліз.

Співак прогулявся дорогою, якою щодня ходив до школи Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Неможливо передати те, що всередині відбувається. Сум, щастя, ненависть, радість. Все перемішалося, - додав співак. - Дякую, Харків, що ти такий міцний. Дякую всім харків'янам".

Школа, де навчався Дантес Фото: instagram.com/vladimirdantes

Зруйнований росіянами спортивний комплекс "Політех" Фото: instagram.com/vladimirdantes

  • Раніше у Харкові побував лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Музикант розповів у соціальних мережах як війна змінила українське місто.
  • Читайте також, Олександр Педан подивився, як живе Ізюм після окупації та як виглядає найбільший мікрорайон Харкова Північна Салтівка після безперервних обстрілів росіян.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков