Лайм

Через дві години після візиту президента. Дмитро Комаров у Херсоні потрапив під обстріл росіян

Телеведучий продовжує їздити деокупованими територіями

Український телеведучий та журналіст Дмитро Комаров відвідав Херсон, який повернувся під контроль України після довгих місяців окупації. Ведучий програми "Світ навиворіт" приїхав до звільненого міста у день візиту Володимира Зеленського та потрапив під ворожий обстріл.

Як розповів мандрівник в Instagram, це сталося через дві години після того, як президент виїхав з деокупованого Херсона. Після прес-конференції із Зеленським Комаров із командою поїхав до Антонівського мосту, щоб зняти сюжет про місцеву родину - у цей момент росіяни обстріляли місто.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Я спілкувався з сім'єю, яка живе прямо біля мосту. Стіни затремтіли. Полетіли шибки. Ми вискочили на вулицю і сховалися з дітьми за стіною в протилежній від Дніпра стороні. Там застали ще кілька прильотів (судячи зі звуку - міномет). Допомогли сім'ї з дітьми сісти в машину та поїхати", - розповів телеведучий.

Дмитро Комаров зазначив, що Володимир Зеленський дуже ризикував, приїжджаючи у звільнений Херсон, і вважає цей крок сміливим та неймовірно важливим.

"Це підтримка. Люди більше 8 місяців були в окупації. Без новин, але з упевненістю - їх не покинуть. Херсон звільнили. Так, саме звільнили. Мені не подобається формулювання "росіяни пішли самі", бо це не так. Їх змусили, зробили їхнє перебування неможливим. Нікуди б вони не пішли, якби не блискуча робота українців", - наголосив Комаров.

Читайте також: Вірили та чекали на нашу армію: солістка Go_A показала, як люди в Херсоні під землею ховали український прапор

Фото: instagram.com/komarovmir

Телеведучий вказав на суттєву різницю між Україною та Росією, назвавши дві країни "різними галактиками".

"У РФ у людей немає жодних шансів поспілкуватися з президентом. В Україні Президент виходить у натовп у місті, до якого з ворожих позицій дістає артилерія. Я переконався у небезпеці особисто", - наголосив Дмитро.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Комарова (@komarovmir)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil