Лайм

Це головна причина: Леся Нікітюк з гумором відповіла хейтерам, чому не виходить заміж

Знаменитість вирішила "внести ясність" у ситуацію

Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк, яка нещодавно здивувала шанувальників перевтіленням у знамениту поетесу Лесю Українку, вкрай рідко говорить про особисте життя. На запитання підписників стосовно свого обранця та заміжжя зірка якщо і відповідає, то у притаманній для себе манері - з гумором.

Так, цього разу, коли люди знову засипали знаменитість питаннями про особисте, Нікітюк приготувала для них відповідь, де назвала "головну причину" свого статусу холостячки. "В основному всі пишуть "чому її не беруть заміж". Люди, розкриваю секрет: мене в п'ятому класі баба обміла віником. Я серйозно кажу! Це головна причина", - пожартувала Леся у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Про особисте життя ведучої відомо не так багато: у зірки були стосунки, але вони закінчилися. Нікітюк офіційно ніколи не була заміжня, у неї немає дітей.

Читайте також: Леся Нікітюк з ефектним мейкапом загадала бажання на день народження.

Однак нещодавно блогерка заінтригувала заявою про можливу участь у новому сезоні романтичного реаліті "Холостячка". "Бідні продюсери. Як мені шкода. Як же так, яка я скотина, назвала гонорар - 200 гривень на день. Це божевільні гроші. Проект "Холостячка", я натякну, якщо ви дослухаєте це довге повідомлення. Проект "Холостячка" зі мною в головній ролі буде. І зовсім скоро", - заявила Леся у своєму Telegram-каналі.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У ролі нової "Холостячки" Нікітюк вже давно бачать українці. Про це вони пишуть у коментарях під постами зірки, а також на сторінці проекту в Instagram.

Нагадаємо, Леся Нікітюк - українська телеведуча, блогерка. Кар'єру на телебаченні розпочала після участі у програмі "Розсміши коміка". Згодом стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка". Знімалася у четвертому та п'ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на каналах "Інтер" та К1. У 2018 році перейшла працювати на "Новий канал", де веде шоу "Хто проти блондинок?", "Le Маршрутка", "Хто зверху?".

Читайте на тему: Дрова і тепла ковдра: Леся Нікітюк показала, як підготувалася до зими.

У перший день війни організувала для українських переселенців притулок в одній зі шкіл Хмельницького. Також допомагала людям з пошуком житла та харчування. На початку липня розповіла, що закрила притулок, тому що кількість людей значно зменшилася.

  • Раніше Нікітюк розповіла, чому змушувала себе голодувати у перші місяці війни. Повернутися до нормального режиму харчування зірка змогла лише через 1,5 місяці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ