Лайм

Фронтмена Red Hot Chili Peppers заскочили за обідом з молодою акторкою з України: фото

Зірки мило спілкувалися

Вокаліста гурту Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіса, який заспівав на концерті з українським прапором, помітили в компанії голлівудської акторки з України Марини Мазепи. Разом вони пообідали в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, після чого вирушили на прогулянку.

Як пише видання Daily Mail, 60-річний американський виконавець та на 35 років молодша за нього акторка сиділи у закладі на терасі, мило говорили одне з одним та усміхалися. Однак ніяких романтичних натяків під час їхнього спілкування помітно не було.

Фото: instagram.com/redhotchilipeppersfc_ig

Відомо, що Кідіс неодноразово заводив романи з жінками, які були значно молодші за нього. З 2004 по 2008 роки Ентоні був у стосунках з моделлю Гізер Крісті. У пари народився син Еверлі, якому вже виповнилося 14 років.

Після розриву стосунків з Крісті музикант почав зустрічатися з австралійською моделлю Геленою Вестергаард, яка молодша за нього на 32 роки.

У 2015 році новою обраницею артиста була бразильська модель Ванесса Мілхомем.

Читайте також: Така гарна і така тупа: українська модель розповіла про конфуз з вокалістом Red Hot Chili Peppers.

Ентоні КідісФото: instagram.com/chilipeppers

Нагадаємо, Ентоні Кідіс - американський вокаліст і актор, фронтмен рок-гурту Red Hot Chili Peppers з 1983 року. Його батько - Джон Кідіс (також відомий як Spider або Blackie Dammett), мати - Маргарет Пеггі. У Ентоні є дві єдинокровних сестри, Джулі і Дженні і єдинокровний брат - Джеймс.

Його батьки розлучилися в 1968 році, коли йому було п'ять. Він жив з матір'ю в Гранд-Рапідс, поки йому не виповнилося одинадцять, потім він переїхав у Каліфорнію зі своїм батьком, який був актором в Лос-Анджелесі.

Здобув популярність, виступаючи у колективі Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem, який створив сам. У перший раз гурт звернув на себе увагу під час виступу в клубі Rhythm Lounge з піснею Out in L.A.: тоді четвірка відразу знайшла своїх перших шанувальників. Згодом колектив перейменувався в Red Hot Chili Peppers, а через кілька місяців після прем'єри підписав контракт з EMI [британська медіа-група, одна з найбільших звукозаписних компаній світу].

  • Нещодавно Міша Кацурін відповів на хейт через розлучення. Новий хлопець Дорофєєвої вирішив прокоментувати коментарі підписників, які вважають, що "треба жити разом хоча б заради малих".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято