Лайм

Піти від жінки не дорівнює піти від дітей: Міша Кацурін відповів на хейт через розлучення

Бойфренд Дорофєєвої вперше прокоментував своє розлучення

Михайло Кацурін розійшовся з дружиною 9 місяців тому. Після розлучення з Дашею Кацуріною у ресторатора почалися романтичні стосунки з Надею Дорофєєвою, шлюб якої з Володимиром Дантесом теж розпався. З того часу як Михайло оголосив про те, що йде з сім'ї, на нього почали сипатися негативні коментарі з осудами, мовляв "розлучатися, коли є діти - не ок".

Новий хлопець Дорофєєвої вирішив відповісти на хейт підписників, які вважають, що "треба жити разом хоча б заради малих". Допис на цю тему Кацурін написав в Instagram.

Михайло Кацурін з дітьми Фото: instagram.com/misha_katsurin

"Розлучення – це крайність. У стосунках бувають складні періоди і потрібно сумлінно працювати, щоб фіксити негативне та розвивати позитивне. Психологи приватні, сімейні, спеціальна література, сімейні правила та очікування, 5 мов, іграшки, віпасани. Треба спробувати все. Я, наприклад, спробував. Але слід бути чесним із собою та вміти зупинитися, коли не працює", - поділився Михайло.

Михайло та Даша Кацуріни Фото: instagram.com/misha_katsurin

Читайте також: Терпіть: Надя Дорофєєва відповіла хейтерам на критику фото поцілунку з Кацуріним

Міша Кацурін вважає неправильним жити з нелюбою заради дітей.

"По-перше, ваші стосунки з дітьми – це ваші стосунки з дітьми, а стосунки з партнером – це стосунки з партнером – це просто різні окремі стосунки. По-друге, загалом, у житті заради когось є сумні наслідки у вигляді довічного невдоволення собою, іншими, злістю та звинуваченням – "ось я заради вас/їх, а ви/вони невдячні", - додав ресторатор.

Михайло Кацурін із сином Фото: instagram.com/misha_katsurin

Бойфренд Наді Дорофєєвої переконаний, що діти набагато більше страждають від нещасних батьків та конфліктів у сім'ї, аніж від розлучених мами й тата, які намагаються побудувати своє щастя окремо один від одного.

"Діти - це величезна відповідальність і розлучення не зменшує її та не знімає з жодного з батьків. Скоріше, навпаки. Всупереч широко розповсюдженій пострадяньскій думці "піти від жінки не дорівнює піти від дітей". Організувати зручні, цікаві, повноцінні, сповненені любові відносини з дітьми на дві сім‘ї - можливо і це лише питання зрілості батьків, взаємного бажання виховати щасливих дітей і елементарного менеджменту. Навчити чомусь дитину можна тільки, якщо вмієш і практикуєш сам. Батьки, що живуть у нещасливих, безрадісних шлюбах ніколи не навчать своїх дітей радіти життю", - наголосив Кацурін.

Кацурін із дочкою Фото: instagram.com/misha_katsurin

Читайте також: Не люблю лицемірство: Володимир Дантес прокоментував стосунки Дорофєєвої та Кацуріна

Нагадаємо, Михайло та Даша Кацуріни оголосили про розлучення у березні 2022 року. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей, молодшому з яких у липні виповниться рік.

Того ж дня допис про розлучення виклали Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. Пара поп-виконавців була разом 11 років, 7 з яких – у шлюбі.

Міша і Даша раніше тісно дружили з Надею та Вовою. Сім'ї разом подорожували, відвідували світські заходи та радісно ділилися спільними кадрами у соцмережах. Дантес після розлучення з Дорофєєвою почав зустрічатися з Кацуріною, а Надя знайшла щастя в обіймах Михайла.

Надя Дорофєєва та Кацурін Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували