Лайм

Нерви не дають, щоб це сталося: Даша Квіткова розповіла про спроби вдруге завагітніти

Вперше дівчина стала мамою у липні 2021 року

Українська блогерка Даша Квіткова, яка нещодавно показала себе до популярності, заговорила про поповнення в родині. Дівчина не приховує, що мріє вдруге стати мамою, і вони з Нікітою Добриніним вже "активно працюють над цим".

Однак здійснити задумане парі поки що не вдається. У програмі "ЖВЛ" Квіткова назвала ймовірну причину цього: надмірне хвилювання через війну в країні. "Ми вже над цим працюємо. В мене так само є нерви якісь всередині, переживання, які просто не дають, щоб це сталося. Але ми вже хочемо другу дитину. Ми просто хочемо, щоб між нашими дітками не була дуже велика різниця у віці, щоб їм було просто цікаво одне з один", - розповіла детальніше Даша.

Блогерка також зізналася, що готова пережити народження другої дитини, однак щодо третьої поки не впевнена: "Це все того варте. Коли син обіймає тебе, посміхається, каже "мама, тату" – це все того варте. І хочеться це пройти знову. Я не впевнена, що хочу це пройти знову з третьою дитиною, чесно скажу. Але з другою - хочеться ще".

Читайте також: Можливе хірургічне втручання: Даша Квіткова розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Квіткова розповіла, що якщо з появою їхнього з Нікітою первістка намагалася все робити сама, то зараз зрозуміла, що не варто відмовлятися від допомоги близьких:

"Я не могла дозволити собі, щоб нам хтось допомагав, і Нікіта в цих моментах мене теж приземляв. Бо спокійна мама - спокійна дитина. А коли ти не спиш, не їси – ти постійно нервуєш, нервує дитина. І також у вас з чоловіком якісь сварки починаються. Зараз я вже розумію, що коли буде друга дитина, я вже не буду робити із себе геройку. Не буду розповідати, що мені не потрібна допомога. Ні, допомога мені потрібна".

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова - українська блогерка та переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце Нікіти Добриніна. У фіналі шоумен обрав Квіткову, і вже в травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року.

  • У вересні Нікіта Добринін та Даша Квіткова повінчалися та показали ніжні фото. Вимушена розлука через війну підштовхнула пару до важливого кроку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни