Лайм

7 хвилин від мого дому: Анатолій Анатоліч показав наслідки обстрілу Вишгорода

Український телеведучий опублікував моторошні фото з місця "прильоту"

Росія під час чергового масованого ракетного удару по Україні 23 листопада повністю знищила дві п'ятиповерхівки у Вишгороді Київської області. Одна з них знаходиться поряд із будинком Анатолія Анатоліча. Знаменитість відреагував на трагедію та показав наслідки обстрілу.

Український телеведучий опублікував в Instagram фотографії вщент зруйнованої будівлі, поряд з якою стоять вигорілі припарковані автомобілі.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"7 хвилин від мого будинку пішки. 2 хвилини на авто. Вишгород", - написав Анатолій Анатоліч, додавши хештег #russiaisaterroriststate, щоб вкотре нагадати світові про військові злочини РФ.

Читайте також: Приліт у 5-поверхівку та згорілі авто: фото наслідків ракетного удару по Києву

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Українці у коментарях емоційно реагують на чергову атаку Росії по мирних житлових будинках:

"Жах! Чому все це відбувається з нашими людьми? Чому діти повинні жити в страху? Чому? Нескінченне чому… просто неможливо на це дивитися".

"Мій Вишгород. Що найжахливіше, у цьому будинку було розміщено приватний дитячий садок, який працював у момент прильоту".

"Це моє місто Вишгород, і нам уламок у будинок прилетів. Живі, але налякані".

"Ми з донькою там мешкали до 7 квітня".

"Злість, біль, сльози. Прикро, коли ти далеко від дому і не можеш обійняти своїх рідних. Батьки живуть у моєму місті дитинства, у моєму рідному та улюбленому Вишгороді".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Сам Анатолій Анатоліч у момент "прильоту" перебував у Франції, куди поїхав відвідати свою родину. Днями телеведучий планує повернутися в Україну, щоб бути поряд зі своїм народом.

"За кілька днів я буду вдома. Мій Київ, мій Вишгород, тримайтеся. Я розумію, що цієї секунди нічим допомогти не можу, але відчуваю, що маю бути зі своїм містом і своїми людьми", - написав телеведучий у "сторіз".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

  • 23 листопада Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Країна-терорист випустила 70 ракет, із яких було збито 51. Також українські військові збили п'ять дронів-камікадзе. Внаслідок нового терору загинули 10 людей, серед них – дводенне немовля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували