RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Серед загиблих - дводенне немовля: названо загальну кількість жертв ракетних ударів по Україні

У середу, 23 листопада, у результаті чергового масованого російського удару по Україні загинуло 10 людей. Серед жертв - дводенне немовля.

Про це розповів очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський у соцмережі Facebook.

Читайте також: У Вишгороді ракети потрапили у житловий район: страшні фото

За його словами, у ніч на 23 листопада у Запоріжжі під обстріл потрапив пологовий будинок, де перебували одні матері та лікарі. Там загинув новонароджений малюк. Рятувальники всю ніч ліквідовували пожежу, врятували лікарів та матір.

"Новонародженому хлопчику було всього лише 2 дні, коли росіяни лишили його життя. Спланований обстріл пологового будинку на Запоріжжі, де знаходилися лише матері та медперсонал - не просто воєнний злочин. Ракети С-300 росіяни свідомо направили у місце, де народжується життя", - зазначив міністр.

Під час сьогоднішньої денної атаки ракети уразили три багатоповерхові будинки у Києві та області, що призвело до жертв серед мирного населення.

"Сьогодні маємо три влучання в багатоповерхові будинки. На жаль, 10 осіб загинуло. Лише з 10 жовтня і до 23 листопада, росіяни здійснили майже 600 ракетних атак по нашій території. Причетні понесуть відповідальність. Згідно з законом й справедливості", - наголосив Денис Монастирський.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Рада безпеки ООН проведе термінове засідання через ракетні удари по Україні.