Лайм

Буде працювати рік: Наталія Могилевська поділилася лайфхаком, як зробити лампочку з батарейок

Візьміть собі на замітку

Після чергової масованої ракетної атаки РФ по об'єктах цивільної та критичної інфраструктури багато українців залишилися без світла. Проте люди не падають духом і вигадують альтернативні джерела освітлення. Наталя Могилевська показала, як вона освітила весь будинок за допомогою звичайних батарейок.

Українська співачка опублікувала в Instagram відео, в якому розповідає про свій "винахід". Артистка змайструвала мініатюрні ліхтарики та помістила їх у спальні, вбиральні та навіть у санвузлі.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Могилевська вирішила навчити своїх підписників робити лампочку, яка безперебійно працюватиме цілий рік. Для цього знадобиться кілька батарейок, коробки з-під сірників, маленькі світлодіоди та фольга.

Читайте також: Як зробити гніт для свічки, щоб довго горіла: найпростіший спосіб

Як зробити: візьміть коробку з-під сірників та вставте з одного боку фольгу. Помістіть всередину батарейки, як на відео показує Наталія, і закрийте коробку. Далі з протилежної від фольги сторони вставте світлодіодну лампочку, щоб "вусики" торкалися контактів батарейки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Українці в коментарях дякують співачці за підтримку та простий лайфхак.

"Ви навіть у такий час даруйте світло людям у прямому та переносному сенсі, дякуємо вам, Наталю", "Я б не додумалася, хоча елементарно і просто!", "Нормуль! Все переживемо заради України, та ще й завдяки винахідливості та почуттю гумору! Дякую, Наталочко за лайфхак та позитив", "Хіба можна нас перемогти? Наталко, ви мене з першого дня війни надихали", - пишуть коментатори під дописом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків