Лайм

За такими дітьми майбутнє. 8-річний школяр з Чернігова співом назбирав кошти на пікап для ЗСУ

Авто обійшлося у 261 тисячу гривень

8-річний Сергій Мороз з Чернігова влаштовує вуличні концерти у людних місцях міста, аби допомогти українській армії. Юний волонтер своїм співом зібрав кошти на автомобіль, який передав для підрозділів оперативного командування "Північ".

Ключі від пікапу хлопчик особисто передав генерал-майору Віктору Ніколюку. "Найсвідоміший прошарок населення України на сьогодні - це такі діти. Саме завдяки їм ми здобудемо перемогу та виборемо для них достойне і світле майбутнє", - прокоментував в Instagram командувач ОК "Північ".

Фото: instagram.com/ok_pivnich_

В інтерв'ю "Суспільному" Віктор Ніколюк додав, що діти краще за всіх розуміють реальну загрозу. Особливо ті, хто побував у цій агресії, розуміють, що надалі її не можна допустити.

"Саме діти є тією рушійною силою, яка допомагає нашим Збройним Силам", - наголосив герой України.

Читайте також: Народ із такими дітьми перемогти неможливо: 10-річна дівчинка зібрала для ЗСУ величезну суму

Фото: instagram.com/ok_pivnich_

Сергій Мороз майже місяць щодня співав на вулицях Чернігова, щоби зібрати 261 тисячу гривень на автомобіль для українських військових.

Фото: instagram.com/ok_pivnich_

"Я вирішив збирати на машину, бо хочу допомогти армії, щоб наша країна виграла. Співав на цю машину 25 днів. Було важко, але на ЗСУ я стараюся", - сказав 8-річний чернігівець.

Хлопчик дає вуличні концерти вже понад 4 місяці. За весь період волонтерства Сергій Мороз зібрав 630 тисяч гривень – усі гроші він віддав на потреби ЗСУ. Частину коштів школяр вручив Сергію Притулі та його благодійному фонду, а також фонду "Антитіла" музиканта Тараса Тополі.

Фото: instagram.com/ok_pivnich_

Мама юного співака каже, що не очікувала, що чернігівці відгукнуться на ініціативу хлопчика та допоможуть зібрати космічну суму для ЗСУ.

"Ми коли першу мету в 50 тисяч ставили, то я думала - це просто нереально. Багато людей без будинків, без роботи, ситуація складна в місті, але на автомобіль наспівав. Пишаємося, я ж казала, що він нам ще покаже", - сказала Катерина Мороз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа