Лайм

Гайді Клум з'явилася на червоній доріжці у сукні від українського бренду: фото яскравого образу

Зірка виглядала ефектно

Відома німецька модель Гайді Клум 12 грудня сходила на прем'єру фільму "Аватар-2" в Лос-Анжделесі. Для заходу вона обрала напівпрозору сукню від українського бренду Lever Couture, засновницею якого є дизайнерка Lesya Verlingieri.

Видання Daily Mail вже встигло прокоментувати сміливий образ зірки, заявивши, що вона "мало що залишила уяві". Відомо, що сріблясте вбрання увійшло до нової колекції української марки одягу.

Фото: Getty Images

Напівпрозору сукню модель поєднала із взуттям на підборах. Завершували вишукане вбрання вдало підібрані аксесуари, яскравий макіяж очей та об'ємно укладане волосся.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Голлівудська стилістка одягла Джулію Робертс та Кейт Бланшетт у вбрання з України: фото.

На червоній доріжці в кінотеатрі Долбі, де відбулася прем'єра стрічки, Клім з’явилася разом зі своїм чоловіком, німецьким гітаристом Томом Каулітцем.

Фото: Getty Images

Бренд Lever Couture доволі давно користується популяргістю серед світових знаменитостей. Раніше в одязі модної марки можна було побачити голлівудську акторку Мілу Йовович, американську співачку Леді Гагу, українську співачку Тіну Кароль.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Гайді Клум - німецька топ-модель, акторка, телеведуча та підприємиця. З кінця 90-х років вважається однією з найвідоміших моделей у світі. Її кар'єра почалася в 1992 році виграшем головного призу в "Late Night-Show" Томаса Готтшалка. Тоді 19-річна школярка перемогла у змаганні з 25 тисячами учасниць, підписавши в якості призу контракт з модельним агентством на 300 000 доларів. Після школи дівчина відмовилася від навчання на дизайнерку одягу в Дюссельдорфі і присвятила себе модельній кар'єрі.

Всесвітню популярність Клум принесла фотосесія для обкладинки американського журналу Sports Illustrated у 1998 році, тираж якого сягав 20 млн. у США. Згодом Гайді стала однією з провідних моделей Victoria's Secret.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця