Лайм

У нас тут не тільки народні співи: Юлія Саніна пояснила перемогу TVORCHI та програш Jerry Heil

Суддя Нацвідбору на "Євробачення-2023" погоджується з вибором публіки

17 грудня Україна обрала свого представника на "Євробаченні-2023": гурт TVORCHI з піснею "Heart of Steel" обійшов у Національному відборі своїх головних конкуренток - Марину Круть (KRUTЬ) та Jerry Heil.

TVORCHI набрали максимальну кількість голосів глядачів, і суддя Нацвідбору Юлія Саніна пояснила такий результат. За словами вокалістки The Hardkiss, Україні час показати Європі нову музику, без народних мотивів і "сліз".

Читайте на тему: Чи зможе Україна перемогти на "Євробаченні-2023": букмекери оцінили шанси гурту TVORCHI.

Фото: instagram.com/the_hardkiss/

"У Jerry Heil були шанси перемогти. Значить, глядачі не відчули її на 100%, - сказала Саніна в інтерв'ю "Сніданок з 1+1". - Я робила опитування у себе в Instagram, яку пісню ви хочете почути цього року від України. Усі говорили, що це має бути драйвова пісня, досить плакати, нас не треба жаліти, ми сильні".

При цьому всі судді, включаючи Саніну, віддали максимальні 10 балів найсумнішій та найпроникливішій пісні Нацвідбору – "Колісковій" Марини Круть.

"Пісня від початку до кінця накриває. Але, що не менш важливо, представник України – це ще й амбассадор, це місія. Я була впевнена, що Круть зможе не лише співати впевнено на сцені, а й говорити від імені України", - пояснила співачка. - Вона говорить так, що мене пробирає".

Сама Марина Круть після програшу в Нацвідборі заявила, що з "Євробаченням" у її житті покінчено, і більше брати участь у конкурсі вона не має наміру.

"Україна обрала свою пісню, з якою представлятиме сама себе. У нас війна. Вона триває. У мене є унікальна дорога, яка вже розпочалася. У мене все вже добре", - написала співачка-бандуристка в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/bandura_krut/

Юлія Саніна не сумнівається, що TVORCHI гідно представлять Україну на конкурсі у Ліверпулі.

"Україна може бути і такою, здивувати і тут. Це класичне європейське звучання. Ми ще раз покажемо, що Україна – це частина Європи, що у нас тут не лише народні співи, а що ми абсолютно сучасні, у нас супермолодіжна культура", - прокоментувала фронтвумен Hardkiss

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита