Лайм

На фронті загинув український режисер Олег Бобало: він захищав Бахмут від окупантів

Кінематографісту було 44 роки

20 грудня український режисер Олег Бобало загинув на фронті, захищаючи Бахмут від російських окупантів. Про це у Facebook повідомив його друг та колега Євген Лавренчук.

"Щойно стало відомо, що під Бахмутом загинув мій колега і приятель, режисер Олег Бобало. Олега більше немає. Перед очима промайнули миті дитинства, спільні зустрічі Нового року, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі "Дебют", а потім і в театрі Бориса Озерова, - написав Лавренчук. - Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати. І вічно пам'ятати".

Фото: facebook.com/eugenelavrenchuk.official

Читайте на тему: Потрапив під обстріл: на фронті загинув заслужений артист України Сергій Шкварченко.

Олегу Бобало було 44 роки, він знімав телевізійні фільми, телепередачі, рекламні ролики. Серед його робіт – "Структура кави або Абзац", серіал "Мамочки", фільми "Альпініст", "Як козаки", "Українське кіно. Становлення".

Олег Бобало був одружений із актрисою Ганною Яремчук. У соцмережах жінка підтвердила загибель чоловіка та присвятила йому сповнені горя слова.

Фото: Facebook

"Я реально не знаю, як жити без тебе. Хотіла написати "це не справедливо", але хіба є справедливість у нашому житті? По справедливості він мав би знімати кіно. Він мав би бути затребуваним у цій галузі. Натомість у нас вдома стояв автомат і купа військових "ніштячків", які передавала мама з Америки для хлопців, - написала Ганна Яремчук. - Хотів він бути військовим? Ні. Хотів він кіномайданчик змінити на окопи? Ні. Мав би він пройти всю війну цілим і неушкодженим? Так. Тому що я так благала Бога зберегти мого Олежка. А тепер я не знаю, як жити без тебе у всіх сенсах".

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця