Лайм

Учасник "Ліги Сміху" Ярослав Гаркавко загинув на фронті: що відомо

Коміку було 26 років

Український комік та актор Ярослав Гаркавко загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів. Про смерть 27-річного учасника "Ліги Сміху" повідомляють у соцмережах його колеги та друзі.

"Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавка, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Зараз не вистачає слів, у голову лізуть лише приємні спогади, пов'язані з цією людиною, - йдеться у Telegram "Ліги Сміху". - Дякую тобі, друже, за те, що захищав нас весь цей час. Спочивай з миром".

Читайте на тему: Не 100 тисяч: у Зеленського озвучили кількість загиблих на війні з Росією.

Фото: t.me/ligasmeha

Волонтер та колега Гаркавка за командою "Горобчик" Олександр Коулман поділився в Instagram своїми спогадами про друга.

"2022 рік, Ярик йде захищати нас від ворога. Скільки гордості та поваги до нього за це. Періодично питав про справи, може щось потрібно, хотів записати з ним підкаст, але... Яріка більше немає. І частки мене теж, - написав він.- Вдячний тобі, Ярік, за твоє світло, сміх, чарівність і за те, що поклав своє життя, захищаючи нас".

Фото: instagram.com/koulmen_s.ss/

"Ярік… світла пам'ять! Ми пройшли з тобою сезон, де стали чемпіонами разом із горобчиками. Ми з тобою разом грали в ОГО, грали в покер, сміялися в коридорах Жовтневого, ти постійно накидав приколи і з тобою було завжди радісно, навіть коли на душі було погано, - написав Володимир Дантес. - Іноді виникало враження, що в тебе не буває поганого настрою. Ти пішов захищати Україну, захищати нас. Прокляті тварини перервали твій шлях у цьому світі. Будь ласка, не дай тим, хто дивиться на нас із неба, сумувати. Ти це точно вмієш".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Dantes(@vladimirdantes)

"На фронті загинув син, друг, колега, доброї душі людина. Ярік, вибач за все. Я досі не можу повірити в те, що сталося. Співчуття рідним. Вічна пам'ять! Слава Герою!" - написав тренер проекту "Ліга Сміху" Ігор Ласточкін.

Ярослав Гаркавко 20 грудня мав відзначити 27 день народження. Перед тим, як стати на захист країни, він виступав на "Лізі Сміху" у командах "Ого" та "Горобчик".

Читайте на тему: Готувався померти, але відкрив очі і вирішив жити – історія Героя України.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо