Лайм

Самі творимо чудеса: Осадча, Вакарчук, Притула та інші зірки привітали українців з Новим роком-2023

Знаменитості публікують теплі слова підтримки, гордості та сили

Новий рік-2023 в Україні не був спокійним: у ніч з 31 грудня на 1 січня Росія влаштувала цинічну та передбачувану атаку, а українська ППО нищила ракети та дрони країни-терориста. Незважаючи на всі випробування, багато людей вирішили зустріти свято всупереч усьому, з гірляндами та свічками, зі смачними частуваннями та теплими словами підтримки для друзів та близьких. Ось які привітання публікували у соцмережах українські знаменитості.

Володимир та Олена Зеленські

Окрім новорічного звернення, яке 31 грудня зворушило багатьох глядачів, президент та перша леді поділилися в Instagram спільним привітанням та фото. На ньому Зеленські позують пліч-о-пліч біля лаконічно прикрашеної ялинки.

"Бажати сьогодні чудес? Українці вже давно творять їх самі. Бажати справжніх друзів? Ми вже достаменно дізналися, хто ними є. Бажати щирого кохання? За цей рік ми відчули його сильно як ніколи. Бажати віри та надії? Обидві вже давно – в ЗСУ. Бажати домашнього затишку? Він там, де ми й наші близькі. Бажати світла? Воно – в кожному з нас, навіть коли немає електрики. Бажати пригод і подорожей? Зараз українці отримали їх аж занадто багато. Тож сьогодні лише одне бажання. І воно втілиться не дивом, а нашою працею. Боротьбою. Взаємодопомогою. Людяністю. З Новим роком! Роком нашої перемоги", - йдеться у публікації.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official/

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Подружжя телеведучих також опублікувало теплий сімейний знімок і підбадьорило українців словами підтримки.

"У нас ворог намагається відібрати свято, але ми вітатимемо, підніматимемо келихи за будь-яких обставин, вітатимемо одне одного і загадуватимемо головне бажання. Ми знаємо, що наступний рік - рік Перемоги! Ми були разом весь цей рік, і наш наступний рік буде щасливим роком здійснення нашого головного бажання!" - написала Осадча.

Читайте по темі: Переможного Нового року: як зірки підтримали українців після ракетного обстрілу 31 грудня.

Фото: instagram.com/kosadcha/

Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" у Новий рік-2023 опублікував фото свого виступу перед українськими військовими. Його побажання також стосувалося перемоги.

"2022 рік був важким. Але я пишаюся тим, що прожив його поряд зі своїми братами та сестрами, якими сьогодні захоплюється весь світ. А новий 2023 рік, я знаю, принесе нам Світло. Я це відчуваю! І нехай здійсниться бажання мільйонів українців, яке ми всі загадали! З Новим роком! Разом до перемоги!" – написав він.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Сергій Притула

У минулому – шоумен, а нині – волонтер записав для українців мотивуюче відео. "Рік закінчується так, як проходив загалом: під виття сирен і звуки прильотів, зі сціпленими зубами і з молитвами за наших захисників! Але рабам ніколи не зрозуміти, що ніякі ракети не зламають волі народу, який обрав шлях гідності та свободи! Довели це у 2022. Не відступимо і у 2023!" – висловився Сергій Притула.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Сергій Притула (@siriy_ua)

Олег Сенцов

"Наступного року я бажаю всім нам вижити і перемогти. Слава Україні та її незламному народу", - лаконічно привітав співвітчизників режисер, які нині захищає країну у ЗСУ.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Лілія Ребрик

Телеведуча та актриса у новорічну ніч опублікувала затишне фото з чоловіком та двома дітьми.

"Суцільне 24 лютого довжиною у 10 місяців. Проте саме цього важкого року ми стали, як ніколи сильними, міцними, єдиними і незламними. Ми всі стали не на рік - на вічність старшими! Ми єдині навіть у своїх бажаннях: кожен українець де б він не був - мріє про нашу перемогу! І я впевнена, у році прийдешньому ця мрія обов’язково здійсниться! Я бажаю у 2023 кожному і кожній повернутися додому, відкрити СВОЇМИ ключами СВІЙ дім, вдихнути його дуже особливий щемливий запах, наповнити ароматами улюблених справ, затишком, чистотою і звучанням голосів - ваших, ваших дітей, ваших друзів і родин, - написала Ребрик. - Я бажаю кожному і кожній прокидатися в СВОЄМУ ліжку, дивитися у вікно на ранкове сонце СВОГО рідного міста, побачити тих, з ким вас роз’єднав ворог, і більше ніколи не чути звуки вибухів. Нехай кожен з нас відбудує зруйноване, віднайде втрачене, по маленьких шматочках знову збере себе і піде далі - жити, радіти, сміятися, будувати плани і дякувати тим, завдяки кому це стало можливим. Я всім серцем мрію, щоб 2023 був роком без тривог - повітряних, внутрішніх, байдуже яких - нехай він просто буде безтривожним! Ми заслуговуємо на це і саме так і буде!"

Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Злата Огнєвіч

Українська співачка Новий рік зустріла зі своїми батьками, а у соцмережах поділилася яскравим фото біля ялинки, прикрашеної гарними вогниками.

"Переможний рік розпочався 24 лютого і триває досі. У нас єдине бажання на всіх - ПЕРЕМОГА. Бажаю цього всім серцем у 2023 році. Дякую незламним захисникам за те, що тримаєте Україну такою великою ціною, від усвідомлення якої боляче стискається серце. Вічна шана і низький уклін кожному, кожній. Чекаю повернення всіх полонених додому, - написала Огнєвіч в Instagram.- Я й далі робитиму все, щоб разом з вами наблизити Перемогу. А потім ми плакатимемо від щастя і побачимо Той день, коли прийде Мир".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Андрій Бєдняков

Український телеведучий родом із Маріуполя поділився особистими переживаннями та спільною для всіх мрією, а також показав фото найдорожчих людей – мами, яка померла у квітні 2022 року, та дружини з двома дітьми.

"Дуже дивний для мене рік... Я назвав би його найгіршим у житті, але є одна подія. Війна прийшла в Україну. Моє місто майже повністю знищили. Я втратив найріднішу людину. Але всесвіт (і дружина) подарували мені Остапа Андрійовича. Я дуже хотів сина, я дуже хочу, щоб він був здоровим хлопцем, я дуже хочу, щоб йому не було соромно за батька. Головне моє бажання - щоб мир прийшов на нашу землю. Щоб всі військові повернулися з полону. Щоб діти обійняли батьків. Та все одно, на жаль, ми не зможемо повернути всіх загиблих. Загиблих через тих нелюдей, які прийшли на нашу землю. Я впевнений, що вони будуть відповідати за все це. Вся країна. Історія каже про це. Я звернусь до Українців: Ви дуже сильні. Я люблю вас. І хочу ще раз вибачитись, що не так ГОЛОСНО висловлював свою позицію з 2014 . Але я завжди знав ЗВІДКИ і ХТО я є".

Читайте також: У Маріуполі окупанти знесли будинок Андрія Бєднякова: ведучий не стримав емоцій.

Фото: instagram.com/biedniakov/

Гурт TVORCHI

"З Новим роком, українці! Сталеві люди, цей рік був надзвичайно складним, але ми тримаємося і ми витримаємо. Нам є заради чого, і наше бажання одне, загальне та непохитне. Нехай 2023 рік стане для нас роком вільного, чистого неба та своїх непохитних кордонів. Роком правди, роком сили, ще одним роком незламності", - написали представники України на "Євробаченні-2023".

Фото: instagram.com/tvorchi_official/

ALYOSHA

Українська співачка та дружина Тараса Тополі з гурту "Антітіла" Новий рік-2023 зустріла у США, де живе з трьома дітьми. Артистка показала своїх малюків у ошатних вишиванках, а також привітала українців лаконічними словами. "З Новим роком, Україно. Матінко рідна! Тримайся".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень ALYOSHA (@alyoshasinger)

MELOVIN

Співак, який нещодавно потрапив у ДТП у Києві, опублікував жорстке, але чесне послання: "Минулий рік та ще х*йня. Але повномасштабна війна показала всім, хто є хто. Рік відкрив справжніх Героїв та кумирів нашого часу. І звичайно, зняв маски усім шаболдам. З Новим роком 2023! Сил нам! Переможемо! А діда-пердіда в Гаагу. Амінь".

Фото: instagram.com/melovin_official/

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита