Лайм

В Маріуполі окупанти знесли дім Андрія Бєднякова: ведучий не стримав емоцій

Ведучий поділився щемким відео

Український ведучий Андрій Бєдняком родом із Маріуполя, де до 2022 року жила його родина: важкохвора мама та рідна сестра. Під час облоги міста мати Бєднякова впала в кому, і хоча її вдалося вивезти з-під обстрілів, 6 квітня серце жінки зупинилося.

Російські окупанти зруйнували Маріуполь, убили тисячі його мешканців і стерли з лиця землі їхні будинки. Шоумен показав, як у місті знесли будівлю, де знаходилася квартира його батьків.

Читайте по темі: Путін кинув людей у Маріуполі вмирати: як окупанти влаштували в місті "холодомор".

Фото: instagram.com/biedniakov/

"Тим часом у Маріуполі знесли мій будинок... Однокімнатна "гостинка", куди мене принесли батьки після пологового будинку. Він був, до речі, відразу за будинком, - написав Бєдняков у Instagram. - Дві шафи, які поставили посеред кімнати, зробили для мене "окрему спальню" за ними. Перші кроки. Табуретка, вірші. Перші друзі, перші бійки, перше кохання. Козаки-розбійники, хованки, штаб-квартира в підвалі, жарти, кепси, футбол, баскетбол. Школа, що стояла навпроти".

Телеведучий розповів, що майже у кожен свій приїзд до Маріуполя він заходив у квартиру і гуляв біля рідного будинку. "Більше не зайду. Не погуляю, - поділився Андрій емоціями. - НЕНАВИЖУ".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Andrii Biedniakov (@biedniakov)

На опублікованому відео показано, як екскаватор великим ковшем зносить перекриття та стіни 9-поверхового панельного будинку. Судячи з ушкоджень, раніше в будинок влучив снаряд чи ракета.

У коментарях користувачі мережі з болем сприйняли публікацію Бєднякова. "Руйнюють все: життя, будинки, долі. Немає їм прощення", - пишуть люди. - "І наш будинок знесли. Ми жили біля "Азовсталі", на Морському бульварі. Зараз там нічого немає, тільки купа сміття та каміння". "Вірю, що воно все повернеться бумерангом. Не знаю, як ці люди можуть спокійно спати після цього".

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів