Лайм

Чи варто народжувати під час війни: Святослав Вакарчук поділився досвідом власної родини

Артист висловив свою точку зору

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук влітку 2022 року вдруге став батьком – продюсерка Євгенія Яцута народила йому доньку Соломію. І хоч про особисте музикант розповідає нечасто, цього разу він поділився, що донька мотивує його та допомагає не опустити руки у ці непрості часи.

Детальніше про сім’ю та народження дітей у період війни виконавець розповів в ефірі телемарафону. Він зізнався, що народження доньки – одна із найяскравіших для нього подій у минулому році.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"У мене народилася донька. Їй, до речі, півроку. Цей момент для мене – це теж цей рік. Я, до речі, думаю, що у цьому є великий символізм. Я вважаю, що народження дитини під час війни – це з одного боку велика відповідальність, яка падає тобі на плечі, а з іншого боку – це величезний моральний бронежилет, який тобі дає сили. Це страшенна мотивація. Тому важко, страшно навіть за бійців, в яких народжуються в цей час діти. Але я знаю, наскільки їм це допомагає, я тепер це відчуваю по собі. У цей момент ти стаєш удвічі сильнішим", – сказав Вакарчук.

Читайте також: Особливий подарунок долі: Вакарчук зворушливо привітав сина з першим днем народження.

"Я вважаю, що Бог дуже мудрий та справедливий. З одного боку можна сказати: "Як тяжко, коли під час війни в тебе народжуються діти". А з іншого боку, якби в мене не було маленького сина, а зараз донечки, які дають шалену силу й енергію, то, можливо, мені було б тяжче переживати цю війну", – також говорив музикант в одному із інтерв’ю.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, вперше Святослав Вакарчук став батьком у серпні 2021 року – тоді його обраниця народила хлопчика, якого батьки назвали Іваном. 6 липня 2022 року у співака та його коханої народилася друга дитина.

Свої стосунки з Євгенією Яцутою Вакарчук ніяк не коментує. Відомо лише, що жінка - співробітниця кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, а також займається виробництвом серіалів та кліпів. Пара нібито разом уже близько двох років, як стверджують ЗМІ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil