Лайм

Завжди зі мною: Вакарчук показав милий талісман від сина, який возить із собою Україною

Виконавець заявляв, що з народженням дитини став відчувати емоції, яких раніше не було

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який у серпні 2021 вперше став батьком, показав улюблену іграшку маленького сина. Він зізнався, що завжди бере її з собою в якості талісману.

Про це артист розповів у своєму блозі в Instagram, прикріпивши відповідне фото. "Улюблена машинка мого улюбленого Івана Святославовича. Від Львова до Харкова. Від Києва до Миколаєва. Завжди зі мною", - написав Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У мережі поширюється інформація про те, що первістка музиканту народила його обраниця - українська продюсерка Productions Radioaktive Film Євгенія Яцута. У травні 2021 року вона працювала над зйомкою нового кліпу для "Океан Ельзи" на пісню "У небо жене". Вже тоді жінка з'явилася на пресконференції кінофестивалю "Молодість" із круглим животом. Також відомо, що Яцута має старшу доньку Софію від попереднього шлюбу з режисером Денисом Соніним.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Сам виконавець заявляв, що з народженням сина став відчувати емоції, яких не було раніше. Крім того, співак зізнавався, що співає маленькому Івану колискові та у майбутньому планує випустити альбом із ними.

  • З початку війни в Україні Святослав Вакарчук продовжує їздити українськими містами, підтримуючи постраждалих людей, волонтерів, військових та захисників ТРО. У своєму Instagram співак показує реалії війни.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували