Лайм

Зірка фільмів Marvel Джеремі Реннер знаходиться у критичному стані після нещасного випадку

Джеремі Реннер перебуває у "критичному, але стабільному" стані після аварії, пов'язаної з важкими погодними умовами. Про це повідомило видання Variety із посиланням на представника актора.

"Ми можемо підтвердити, що Джеремі перебуває в критичному, але стабільному стані. Травми він отримав під час прибирання снігу внаслідок нещасного випадку, пов'язаного з погодними умовами, - йдеться у заяві. - Його сім'я з ним, він отримує гарний догляд".

Фото: Getty Images

Хоча місце інциденту не уточнюється, Реннер уже кілька років володіє будинком в Ушо, штат Невада. Місцеві ЗМІ повідомляють, що напередодні Нового року у цьому районі був сильний сніговий шторм.

Джеремі Реннер знявся в кількох фільмах Marvel у ролі Клінта Бартона (Соколине око), включаючи "Тор" та "Месники". Крім цього він знявся в багатьох блокбастерах, у тому числі в двох фільмах із серії "Місія нездійсненна", "Прибуття", "Афера по-американськи" та "28 тижнів потому". Він також був номінований на дві премії "Оскар" за роль другого плану у фільмі "Місто" та в номінації "Кращий актор" за роль у фільмі "Володар бурі".

Наразі він виконує головну роль у серіалі "Мер Кінгстауна", другий сезон якого виходить у січні.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації