Лайм

Хочу повернути тата і брата: принц Гаррі здивував особистим зізнанням

Герцог Сассекський заявив, що "хоче сім'ю, а не установу"

Напередодні випуску мемуарів принц Гаррі дав нове інтерв’ю, у якому заговорив про примирення з членами королівської родини. Герцог Сассекський зізнався, що хоче, аби батько Чарльз та брат Вільям повернулися в його життя, проте рідні не поспішають цього робити.

"Я хотів би повернути свого батька. Я хотів би повернути свого брата. Однак вони не виявили абсолютно ніякого бажання примиритися", - сказав Гаррі в коментарі британському каналу ITV, передає видання Page Six.

Фото: Getty Images

Окрім того, чоловік Меган Маркл зазначив, що "хоче родину, а не установу". Також він пригадав, як члени королівської родини розповідали пресі негативні про них із Меган історії: "Вони відчувають, що краще якимось чином виставити нас лиходіями. Так ніколи не мало бути. Я хочу сім'ю, а не установу".

Читайте також: Принц Гаррі і Меган Маркл зізналися, що їхній роман почався в Instagram.

Герцог Сассекський додав, що Букінгемський палац не зміг захистити їх з Меган до того, як вони відмовилися від обов'язків членів королівської родини і перебралися до США.

"Тому коли протягом останніх шести років нам кажуть: "Ми не можемо опублікувати заяву, щоб вас захистити", але це робиться для інших членів сім'ї, – настає момент, коли мовчання стає зрадою", – сказав принц Гаррі.

Фото: Getty Images

Інтерв'ю для ITV – далеко не перше скандальне інтерв'ю Гаррі та Меган після переїзду до США. На початку грудня 2022 року американська стримінгова платформа Netflix презентувала кількасерійний документальний фільм про пару, у якому вони розповіли раніше невідомі публіці подробиці свого життя. Після виходу фільму CNN заявив, що стрічка може лише погіршити конфлікт між подружжям і Букінгемським палацом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші