Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл зізналися, що їхній роман почався в Instagram

Пара поділилася архівними фото зі своїх соцмереж

Принц Гаррі, який готується видати відверті мемуари про своє життя, "заочно" познайомився зі своєю майбутньою дружиною Меган Маркл у соціальних мережах. Детальніше про це він розповів у документальному фільмі, який вийшов на стрімінговій платформі Netflix.

Як пише видання Page Six, роман майбутніх закоханих розпочався влітку 2016 року. Якось принц Гаррі гортав стрічку в Instagram, де натрапив на відео з Меган Маркл.

Скриншот з відео, яке побачив принц ГарріФото: Netflix

"Я скроллив свою стрічку, і в якогось друга було відео їх (із Меган) двох зі Snapchat", - розповів Гаррі. Цікаво, що обличчя Маркл в ролику було заховане за фільтром у вигляді собачки. Принцу Гаррі стало цікаво, що ж за дівчина ховається під грайливою маскою.

Читайте також: На Netflix вийде шоу Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським: що відомо.

Коли подруга повідомила Меган, що онук британської королеви бажає познайомитися із нею, акторка попросила показати їй сторінку Гаррі в соцмережах. "Я запитала, чи можу я побачити його сторінку. Для мене це був найкращий показник. Тож я зайшла туди і побачила багато гарних фотографій природи Африки", - поділилася вона.

Instagram принца Гаррі у 2016 роціФото: Netflix

Instagram Меган Маркл у 2016 роціФото: Netflix

Після цього пара обмінялася номерами телефонів та почала спілкуватися. Як сказав принц Гаррі у фільмі, вони "постійно підтримували зв’язок", хоча на початку їхнього роману Меган не планувала серйозних стосунків та хотіла провести літо у статусі "самотньої вільної жінки".

"Маркл спочатку хотіла "бути вільною" і насолоджуватися літом як самотня жінка", - заявила подруга акторки Ліндсі Джил Рот.

"[Маркл] запланувала літо самотньої дівчини, і в неї було багато планів подорожувати Європою", - додала інша подруга, Люсі Фрейзер.

Фото: Getty Images

Навіть сама Маркл зізнається, що вона "справді мала намір залишитися самотньою і просто весело провести час з подругами". Так вона вважала до тих пір, поки не закохалася в свого майбутнього чоловіка принца Гаррі. "У мене була кар’єра, у мене було своє життя, у мене був свій шлях, а потім з’явився він", - поділилася Меган.

Читайте на тему: Струнка Меган Маркл знялася для глянцю та розповіла про ставлення до покійної королеви.

Нагадаємо, вже наступного року закохані заручилися, а в 2018 зіграли пишне весілля. Меган та Гаррі виховують двох дітей: сина Арчі та дочку Лілібет. У 2020 році пара залишила свої королівські обов’язки та переїхала до США.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко