Лайм

Тарас Тополя назвав дві речі, за які більше всього зненавидів росіян під час війни

Співак висловив свою думку

Український музикант і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя у новому інтерв'ю розповів, за що найбільше ненавидить росіян. За словами виконавця, у нього є кілька причин відчувати ненависть до окупантів: за те, що вони розлучили українські сім'ї і за те, що вони намагаються позбавити дітей можливості навчатися.

Таку думку артист висловив у коментарі ТСН: "За це у мене чи не найбільша ненависть до росіян… За те, що розділили сім'ї, за те, що вбивають батьків татусів і ще за те, що намагаються зробити наших дітей неосвіченими. Забирають у них освіту, можливість вчитися, здобувати знання, розвиватися, рости. Спочатку був карантин, тепер війна, і як це складно – здобувати дітям ці знання. В яких складних умовах вони зараз".

Фото: instagram.com/tarastopolia/

Читайте також: Повний карт-бланш: Тарас Тополя розповів, як його дружина та діти живуть у США.

Окрім того, Тополя поділився, як вдається зберігати стосунки з родиною на відстані, адже його дружина з дітьми наразі живуть у США:

"Я планую наперед, але я абсолютно чітко розумію, що, можливо, завтра легше не буде. Можливо, на нас чекають ще більш якісь драматичні події… Цей варіант розвитку подій "вісить" перед нами. Тому щоб підтримати, хочу сказати так: поки у вас є змога, поки ви дихаєте, живете, незважаючи на всі ті емоції, які ви переживаєте, і на всю ту драму, намагайтеся дарувати один одному любов, обійми, теплі слова, підтримку. Війна показала, що саме це є найважливішим. Не матеріальні якісь речі. Якщо у вас немає змоги побачитися з близькою людиною, подумайте про неї, помоліться за неї, і стане легше".

Тарас Тополя з дружиноюФото: instagram.com/alyoshasinger

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту

Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України

Українська співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала оголошуватиме бали Національного журі України у Мальме