Лайм

Надихає триматися: Злата Огнєвіч показала, як прибирає уламки після прильоту у Протасовому Яру

Співачка продовжила працювати навіть під час повітряної тривоги

У суботу, 31 грудня, Росія здійснила черговий масштабний ракетний обстріл України. Внаслідок атаки постраждав київський мікрорайон Протасів Яр, де зруйновано приватні житлові будинки, згорів автомобіль, було поранено людей.

Уламки після прильоту у Протасовому яру разом з іншими прийшла прибирати українська співачка Злата Огнєвіч. У своєму блозі в Instagram вона поділилася подробицями та показала відео.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Наслідки ракетного обстрілу в Києві. Шлях до перемоги України тернистий, але ми впораємось. Гори сміття зменшувались на очах. Ви неймовірні… Це мене надихає триматися, бути сильною!" – зізналася виконавиця.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Занадто точно переспівана: Злату Огнєвіч звинуватили у плагіаті пісні Біллі Айліш.

У наступних stories артистка показала, які всі присутні продовжували прибирання, тільки вже під сиренами, які лунали у столиці. "Під сиренами працюємо далі. Ми просто подумали, що двічі в одне місце не прилетить. Напевно…" - написала Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"У компанії неймовірних людей непереможної країни сьогодні прибирали завали після ворожого обстрілу Солом’янського району Києва зі сторони рф. Серце розривається після побаченого. Приватні будинки, розвалені вщент. Пральні машинки, іграшки, вікна, посуд, картини - все це в один момент перетворилося на сміття. Хіба ці люди заслуговують на таке? - написала артистка. - Та чи потрібно мільйонний раз повторювати, що я ненавиджу ворога. Але наші люди— це щось надзвичайне! За 2 години ми, немов мурахи, розібрали гори завалів. Дякую вам! Разом ми непереможна сила".

Нагадаємо, днями відео наслідків влучання ворожої ракети в спальний район Києва опублікував Кирило Тимошенко. В ролику видно пошкоджені після прильоту будинки, кратер від ракети та чоловіка, якого госпіталізували медики.

"Ракетна атака на столицю. Уточнена інформація щодо постраждалих. Підтверджено - 1 загиблий та 16 постраждалих, яким надається медична допомога", - повідомили в КМВА увечері 31 грудня.

  • Коли чекати на новий ракетний удар по Україні? Керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк назвала найбільш імовірну дату.
  • 4 січня в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Дізнайтесь, що стало причиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір