Лайм

Мені прикро і соромно: Остапчук розповів про стосунки з першою дружиною

Телеведучий шкодує про конфлікт із Оленою Войченко

Володимир Остапчук та Олена Войченко кілька років публічно з'ясовували стосунки, ділили дітей та обмінювалися образами у соцмережах. Нині телеведучий шкодує про сказане і вважає, що багато про що можна було промовчати.

Український шоумен відповів на запитання підписників в Instagram, і тема його стосунків із першою дружиною все ще цікавить публіку. Володимир не став виділяти одне питання, а постарався відповісти всім в одній "сторіз".

Олена Войченко та Володимир Остапчук Фото: instagram.com/olenavoychenko

"Багато питань про Олену і наших дітей, стосунки і таке інше, - пише Остапчук. - Я наробив багато дурниць, правда. Багато речей мені не слід було робити і говорити, взагалі ніколи і нікому. Мені прикро і соромно, але я це сказав, це був я. Тому й відповідальність за це я сам несу і ще довго нестиму".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

На запитання про дітей, Остапчук відповів, що у них все добре, і що бачився із сином та дочкою у серпні, коли приїжджав до Канади. 9-річна Емілія та 4-річний Еван разом із мамою живуть у Торонто, куди виїхали через російське вторгнення в Україну.

Володимир подякував Олені за те, що так добре виховує дітей та піклується про них.

Читайте також: Володимир Остапчук у Канаді зустрівся з дітьми, з якими йому не давала спілкуватися колишня дружина.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та Олена Войченко були одружені з 2007 по 2020 рік. Через півроку після розлучення ведучий одружився з Христиною Горняк, з якою познайомився ще в період шлюбу. Однак і ці стосунки дали тріщину: пара не живе разом і поставила на паузу будівництво будинку мрії.

Володимир Остапчук та Христина Горняк Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Нещодавно Христина Горняк розповіла, чи готова до нових стосунків після розлучення з Володимиром Остапчуком.
  • Читайте також на theLime, у мережі знайшли докази нового роману Володимира Остапчука. 38-річному телеведучому приписують стосунки із 22-річною журналісткою.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації