Лайм

З Різдвом Христовим: alyona alyona привітала українців та розповіла про сімейну традицію свята

Реп-зірка щороку проводить свято у батьківському домі

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona – серед тих зірок, хто святкує Різдво Христове 7 січня. У Святий вечір співачка привітала зі світлим святом українців, для яких також актуальна стара дата, та поділилася своєю різдвяною традицією, яка пов'язана з домівкою, теплом та родинним затишком.

Артистка опублікувала в Instagram фото з батьками та розповіла, що ще з юнацьких років у неї з'явилася традиція - святкувати Новий рік десь в іншому місті чи місці, а на Різдво обов'язково повертатися до батьків.

Читайте на тему: Що послухати на Святвечір та Різдво-2023: красиві колядки та святкові пісні.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Мені хотілося, щоб це стало назавжди сімейним та традиційним святом. Я завжди зустрічала Новий рік з друзями в різних компаніях, навіть за кордоном, а от на Різдво завжди поверталась в батьківський дім", - поділилася Альона.

"Я дуже рада, що в мене є така традиція і я б хотіла, щоб ця традиція збереглася - традиція готувати певні страви, традиція збиратися разом, зустрічати першу вечірню зорю, їсти мамину кутю, слухати батькові історії про кота і проводити душевно час", – додала вона.

Виконавиця наголосила, що цей рік змінив усіх. У багатьох людей змінився склад сім'ї: у когось вона побільшала, а у когось, на жаль, стала меншою.

Читайте також: Росіяни забрали життя: alyona alyona розповіла про смерть близької людини.

"Але я хочу побажати всім, щоб при будь-яких обставинах сімейне тепло і затишний сімейний вогонь завжди був з вами і з року в рік передавався від старшого покоління до молодшого. Всіх вітаю з Різдвом Христовим", - написала Олена Савраненко.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil