Лайм

Це не мій чоловік: Аліна Шаманська розлучається з Русланом Ханумаком після 5 років шлюбу

У 2017 році у пари народився син Артур

Відома блогерка Аліна Шаманська повідомила у соціальних мережах, що розлучається зі своїм чоловіком, актором Русланом Ханумаком, який лише нещодавно повернувся до України. Шаманська пояснила, останньою краплею стало відео, у якому її обранець розважається з іншою жінкою.

Виявляється, Ханумак відсвяткував Різдво з блогеркою Анною Алхім. У Instagram Шаманська розповіла, що більше не вважає Руслана своїм чоловіком та назвала причину.

Фото: instagram.com/shamankaa

"Коли тебе публічно принижують та насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво. І ти просиш заступитися… А тобі відповідають "мы выше этого". Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: "значить це не твій чоловік" Так, це не мій чоловік. Чи є дана ситуація причиною розлучення? Звісно ні. Це просто феєрична остання крапка", - написала блогерка.

Читайте також: DJ NASTIA повідомила про розлучення з Сергієм Лещенком і показала нового коханого.

Фото: instagram.com/shamankaa

Шаманська не стала розповідати деталі, оскільки зазначила, що не хоче, аби розлучення негативно вплинуло на їхнього з актором сина. Аліна заявила, що поважає родину, яка була в них з Русланом, однак у ситуації, що склалася, має захистити себе публічно:

"Дякую за підтримку. Жаліти мене не треба. Я обов’язково буду щасливою. На подробиці не чекайте. Я маю високий рівень відповідальності перед своїм сином, я маю людські цінності та повагу до тієї родини, яка в мене була. До останнього не хотіла виносити ані крихти особистого сюди, але вибір зроблено за мене. Якщо мене немає кому захистити у публічній площині - я зроблю це сама".

Нагадаємо, Аліна Шаманська та Руслан Ханумак познайомилися у 2016 році на зйомках програми"55 на 5". У серпні наступного року пара одружилася, а вже за місяць в них народився син Артур.

Аліна Шаманська з синомФото: instagram.com/shamankaa

На початку повномасштабної війни пара виїхала до США. Тільки недавно стало відомо, що Ханумак повернувся в Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності