Лайм

Не хотів померти: Руслан Ханумак пояснив, чому виїхав з України та не повертається додому

Зірка серіалу "100 тисяч хвилин разом" живе у США

Режисер, актор та сценарист студії "Квартал 95" Руслан Ханумак із дружиною Аліною Шаманською та сином на момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну опинилися за кордоном. Пара стверджує, що давно планувала поїздку до Барселони до дня народження блогерки. Тепер родина живе у США, і в інтерв'ю "ЖВЛ" Ханумак розповів, чому не повертається до України.

Фото: instagram.com/hanumak/

"Весь світ знав [про підготовку вторгнення]. Скільки американська розвідка попереджала - 16, 18, 20, 22 лютого. Коли ця гнида виступила, що "я вас декомунізую", я зрозумів: це вже точно. Це якась доля, що ми летіли на день народження, – каже Ханумак. – Якось так співпало, значить так треба".

"Тероборона Барселони": Олег Скрипка іронічно висловився про українських артистів, які залишаються у Європі.

За кілька місяців життя у Європі сім'я переїхала до США. Найближчим часом Ханумак не планує повертатися до України та чесно зізнається, що боїться померти.

"Що мені говорити? Це дуже боляче було. Та й зараз ще несеться, але вже трішки легше. Потрібно ж виправдовуватися, що я не повернувся? Так, потрібно. Пару разів зробив, отримав ще більше хейту. І що робити? У такій ситуації, як я, опинилося дуже багато артистів. Потрібно пережити це, - каже він. - Чому не приїхав воювати? Тому що страшно. Тому що не хотів померти".

Фото: instagram.com/hanumak/

Ханумак відомий за головною роллю в серіалі "100 тисяч хвилин разом", у якому також виступив продюсером та режисером. Він був капітаном команди "Заинька", яка стала віце-чемпіоном "Ліги Сміху". Також Ханумак перемагав у шоу "Розсміши коміка", був автором студії "Квартал 95".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil