Лайм

Кейт Міддлтон виповнився 41 рік: королівська родина показала її чарівне фото

Шанувальники приєдналися до привітань

9 січня дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон виповнився 41 рік. З нагоди свята королівська родина опублікувала фото принцеси Уельської та залишила до нього лаконічний підпис.

"Сьогодні вітаємо принцесу Уельську з днем народження!" – йдеться у підписі до кадру, який оприлюднили на сторінці королівської родини у Twitter. На знімку Кейт позувала в яскравому червоному пальті із золотими гудзиками від британської марки LKBennett. Міддлтон присіла поруч із маленькою дівчинкою, яка якраз дарувала принцесі букет квітів.

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Відомо, що фото було зроблено під час візиту принца та принцеси Уельських до Уельсу у вересні минулого року. Поїздка відбулася одразу після завершення жалоби за королевою Єлизаветою ІІ.

Читайте також: Кейт Міддлтон та принц Вільям відвідали Різдвяний концерт: сім'я з'явилася у парних образах.

У коментарях під публікацією користувачі мережі приєдналися до привітань та залишили для дружини принца Уельського десятки теплих слів та привітань.

Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року у місті Редінг в англійському графстві Беркшир у сім'ї Майкла Френсіса Міддлтона та Керол Елізабет.

Батько Майкл походив з середнього класу, а мати Керол - з давнього роду шахтарів-вугільників Гаррісон з графства Дарем. Подружжя працювало в цивільній авіації, Керол була стюардесою, а Майкл - авіадиспетчером. У них окрім Кетрін є також середня дочка Філіпа і менший син Джеймс.

У 1987 році сім'я Міддлтон створила компанію посилкової торгівлі "Party Pieces", яка успішно почала розвиватися на британському ринку і через деякий час зробила їх мільйонерами.

Хоч сім'я Кейт Мідлтон і не мала шляхетських привілеїв, та насправді вона, як і її чоловік - теж королівського роду: Кетрін Мідлтон по батьківській лінії є прямим нащадком Короля Едуарда ІІІ, а по материній лінії - прямим нащадком Короля Едуарда IV. Принцеса Кетрін і Принц Вільям між собою є дуже далекими родичами, а саме п'ятнадцятиюрідними братом і сестрою.

Через свою прабабусю з батькового боку Олівію Люптон, Кетрін є нащадком шляхетного роду Люптонів, чиє коріння сягає Епохи Тюдорів.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Кейт Міддлтон у синьо-жовтій сукні зустрілася з українськими біженцями у Великій Британії: фото.

Кейт навчалася у приватному коледжі Мальборо, а також у Сент-Ендрюському університеті в шотландському регіоні Файф. Саме там майбутня принцеса і познайомилася з принцом Вільямом. З 2002 року Кейт і Вільям, будучи вже гарними друзями, разом знімали будинок у Файф, а з 2003 - заміський котедж. На цей час і припав початок їхніх романтичних стосунків. Весілля закохані зіграли у квітні 2011 року.

Фото: Getty Images

Стиль Кейт Міддлтон

Принцеса, відома своїм вишуканим смаком в одязі, потрапила до численних списків "людей, які найкраще одягнені". У червні 2008 року Style.com обрав принцесу Уельську своєю іконою краси, а у травні 2011 року вона посіла дев'яте місце в списку "Топ-10 найкрасивіших жінок світу" від FHM. У тому ж році британське видання The Beauty Magazine назвало обраницю принца Вільяма "найкраще одягненою особистістю Англії" та "найелегантнішою жінкою світу".

У 2011, 2012 і 2013 роках Кейт потрапила до списку "100 найвпливовіших людей світу" від журналу Time. У 2014 році її назвали британською культурною іконою, а молоді люди з-за кордону згадували її як "особистість, яка найбільше асоціювалася з британською культурою".

Фото: Getty Images

Читайте на theLime: Кейт Міддлтон з'явилася на публіці в джинсах та светрі - повсякденний образ герцогині.

Вишуканий смак Кейт та її вміння навіть у зручних джинсах та футболці мати ефектний вигляд призвели до появи так званого "ефекту Кейт Міддлтон" - це тенденція, через яку певні продукти і бренди, які носила принцеса, мали високу популярність серед покупців.

У 2018 році дослідження Brand Finance назвало Кетрін "найвпливовішою королівською модною особою", зазначивши, що речі, які є в її гардеробі, бажають мати та носити 38 відсотків американських покупців. Окрім того, принцесі Уельській також приписують популяризацію нюдових човників у перші роки її шлюбу.

Фото: Getty Images

Дружина принца Вільяма обирає речі як від знаменитих дизайнерів, так і не боїться носити одяг від майстрів, які роблять лише перші кроки у світі моди.

У грудні 2022 року Кетрін стала другим найбільш улюбленим членом королівської сім’ї після свого чоловіка принца Вільяма. Це стало відомого після соціологічного опитування, яке провела компанія YouGov.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"