Лайм

Кейт Міддлтон у синьо-жовтій сукні зустрілася з українськими біженцями у Великій Британії: фото

Принцеса Уельська вкотре висловила підтримку Україні

Кейт Міддлтон, яка раніше зустрілася з Оленою Зеленською, відвідала український громадський центр у місті Редінг, Велика Британія. Там дружина принца Вільяма зустрілася із сім'ями з України, які вимушено залишили свої домівки через вторгнення РФ.

Як пише Daily Mail, принцеса Уельська поспілкувалася з українськими біженцями, щоби почути їхні особисті історії. Також Кетрін поговорила з волонтерами, які працюють у центрі, щоб дізнатися, яку він надає підтримку українцям, які постраждали від війни.

Фото: Getty Images

На зустріч із вимушеними переселенцями дружина спадкоємця британського престолу вдягла темно-синю сукню у жовтий горошок, щоб висловити підтримку Україні. Зверху вона накинула елегантне пальто кольору верблюжої вовни.

Читайте також: Зеленська поділилася враженнями від похорону королеви Єлизавети та спілкування з Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон зустріли в центрі тепло та гостинно: з хлібом та сіллю на вишитому рушнику. Герцогиня у свою чергу подарувала букет із українською символікою.

Фото: Getty Images

Дружина принца Вільяма поспілкувалася з українськими жінками та дітьми, які поділились своїми історіями. Дехто розповідав, як вони ховалися від російських ракет у бомбосховищах, перш ніж виїхати до Британії. Чоловіки переселенок захищають Україну на передовій.

Фото: Getty Images

Принцеса також відвідала мистецький клас разом із кількома українськими дітьми, яким допоміг центр. П'ятирічна дівчинка подарувала їй малюнок із написом: "Кейт, я люблю тебе!".

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа